Inspiroiva esimiestyö

Maksuton webinaari ”Motivoiko palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmä? – palkkauksen ja palkitsemisen kehittäminen” to 25.3.2021 klo 10–10.45

webinar

Kun tehtävänkuvat ja vaatimustasot muuttuvat, pitää myös palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmiä päivittää ja kehittää. Palkitsemisen muuntuminen yhä enemmän yrityskohtaiseksi ja paikallisiin sopimuksiin perustuvaksi lisää näiden asioiden osaamistarvetta ja asiantuntijuutta.

Työntekijöiden motivaatioon vaikuttavilla tekijöillä on merkittävä rooli, kun kehitetään palkitsemista. Tule kuulemaan lisää asiantuntijoidemme Jukka Tiihosen ja Shani Livsonin ajatuksia palkitsemisen kokonaiskuvasta ja palkitsemisen merkityksestä sekä työnantajan että työntekijän näkökulmasta.

Webinaarissamme käsittelemme seuraavia teemoja:

  1. Palkitsemisen kokonaiskuva
  2. Työnantajan näkökulma palkitsemiseen
  3. Työntekijän motivaationäkökulma
  4. Palkitsemisen toimivuus

Button ilmoittaudu tästä

 

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje