Johtamiskoulutus

Motivoiko palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmä? – palkkauksen ja palkitsemisen kehittäminen

Julkaistu 16.02.2021

Katso webinaaritallenne alta:

Kun tehtävänkuvat ja vaatimustasot muuttuvat, pitää myös palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmiä päivittää ja kehittää. Palkitsemisen muuntuminen yhä enemmän yrityskohtaiseksi ja paikallisiin sopimuksiin perustuvaksi lisää näiden asioiden osaamistarvetta ja asiantuntijuutta.

Työntekijöiden motivaatioon vaikuttavilla tekijöillä on merkittävä rooli, kun kehitetään palkitsemista. Tässä JTO:n webinaarissa aiheesta keskustelevat asiantuntijamme Jukka Tiihonen ja Shani Livson, jossa kuulemme heidän ajatuksia palkitsemisen kokonaiskuvasta ja palkitsemisen merkityksestä sekä työnantajan että työntekijän näkökulmasta.

Webinaarissamme olevat teemat:

  1. Palkitsemisen kokonaiskuva
  2. Työnantajan näkökulma palkitsemiseen
  3. Työntekijän motivaationäkökulma
  4. Palkitsemisen toimivuus

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

26.02.2024

Keskustelukulttuurin johtaminen

Webinaaritallenne, jossa kouluttajamme Minja Wahlsten ja Tauno Taajamaa keskustelevat terveen keskustelukulttuurin rakentumisesta. Samanmielisyys supistaa perspektiiviä ja aiheuttaa näköalattomuutta, mutta miten…

Lue lisää

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.