Johtamiskoulutus

Valmentava johtaminen ja haastavat tilanteet

Julkaistu 02.12.2020

Katso webinaaritallenne:

Toimitko ennakoivasti esihenkilötyössä? Miten puutut ongelmatilanteisiin? Miten johdat suoritusta ja työhyvinvointia? Tunnetko valmentavan johtamisotteen perusidean? Käytätkö kysymyksiä toisen ajattelun kirkastamiseksi? Miten valmentavaa otetta voitaisiin käyttää erilaisissa esihenkilötilanteissa?
Voitaisiinko sitä soveltaa esimerkiksi ongelmanratkaisuun? Olisiko siitä hyötyä palautteen antamisessa? Entä miten kohtaat etätyön tuomat haasteet esihenkilötyössä ja johtamisessa?

Johtamisen todellisuus on muuttunut sittenkin enemmän kuin luulimme. Vaikka etätyötä on tehty todella monessa organisaatiossa jo ennen pandemiaa, on sen aiheuttama etätyön totaalisuus yllättänyt. Valmentavan johtamisotteen toteuttaminen etäkontekstissa on kuitenkin osoittanut yllättävän haasteelliseksi.

Valmentavan johtamisen tematiikkaa käsitellään JTO:n webinaaritallenteessa Antti Parkaman johdolla.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

26.02.2024

Keskustelukulttuurin johtaminen

Webinaaritallenne, jossa kouluttajamme Minja Wahlsten ja Tauno Taajamaa keskustelevat terveen keskustelukulttuurin rakentumisesta. Samanmielisyys supistaa perspektiiviä ja aiheuttaa näköalattomuutta, mutta miten…

Lue lisää

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.