Tuloksellinen johtaminen

Webinaaritallenne ”Valmentava johtaminen ja haastavat tilanteet”

Katso webinaaritallenne:

Toimitko ennakoivasti esihenkilötyössä? Miten puutut ongelmatilanteisiin? Miten johdat suoritusta ja työhyvinvointia? Tunnetko valmentavan johtamisotteen perusidean? Käytätkö kysymyksiä toisen ajattelun kirkastamiseksi? Miten valmentavaa otetta voitaisiin käyttää erilaisissa esihenkilötilanteissa?
Voitaisiinko sitä soveltaa esimerkiksi ongelmanratkaisuun? Olisiko siitä hyötyä palautteen antamisessa? Entä miten kohtaat etätyön tuomat haasteet esihenkilötyössä ja johtamisessa?

Johtamisen todellisuus on muuttunut sittenkin enemmän kuin luulimme. Vaikka etätyötä on tehty todella monessa organisaatiossa jo ennen pandemiaa, on sen aiheuttama etätyön totaalisuus yllättänyt. Valmentavan johtamisotteen toteuttaminen etäkontekstissa on kuitenkin osoittanut yllättävän haasteelliseksi.

Valmentavan johtamisen tematiikkaa käsitellään JTO:n webinaaritallenteessa Antti Parkaman johdolla.

JTO-asiantuntija-Jaana-Parkkila-apunasi

Jaana Parkkila

Tuoteryhmäpäällikkö
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje