Johtamiskoulutus

Viestintä etäjohtamisessa – tunnistatko digitaalisen äänensävysi?

Julkaistu 05.11.2020
Katso webinaaritallenne:

Olemme harjoitelleet nyt yli puoli vuotta enemmän tai vähemmän täydellistä etätyötä. Vaikka etätyö sinänsä ei ole uutta, on se tässä mittakaavassa ja jatkuvuudessaan uusi ilmiö, joka luo haasteita työryhmissä tapahtuvalle johtajuudelle. Oli kyse itsensä johtamisesta, työryhmän toiminnan ohjaamisesta tai tiedonkulun muuttumisesta, asiat tapahtuvat nyt toisella tavalla.

Puoli vuotta on hyvä perspektiivi tarkastella uusia ilmiöitä laajemmin ja tarkemmin. Johtamisen asiantuntijakouluttaja Pia Aallolla on ollut mahdollisuus observoida kymmenien organisaatioiden arjessa heränneitä työnteon muutoksen tuomia ydinkysymyksiä. Pääsemme miettimään niitä Pian kanssa JTOn järjestämässä webinaarissa.

  • Mitä organisaatioissa on opittu etätyöajasta?
  • Millaiset johtamisen tarpeet nousevat esille etätyössä?
  • Miten aivotutkimuksen havainnot auttavat etäjohtamisessa?
  • Miksi koemme yksinäisyyttä etätyössä?
  • Miksi tulkitsemme asioita helpommin negatiivisesti työskennellessämme etänä?
  • Huomaanko oman digitaalisen äänensävyni?

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

26.02.2024

Keskustelukulttuurin johtaminen

Webinaaritallenne, jossa kouluttajamme Minja Wahlsten ja Tauno Taajamaa keskustelevat terveen keskustelukulttuurin rakentumisesta. Samanmielisyys supistaa perspektiiviä ja aiheuttaa näköalattomuutta, mutta miten…

Lue lisää

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.