Tuloksellinen johtaminen

Webinaaritallenne ”Viestintä etäjohtamisessa – tunnistatko digitaalisen äänensävysi?”

Katso webinaaritallenne:

Olemme harjoitelleet nyt yli puoli vuotta enemmän tai vähemmän täydellistä etätyötä. Vaikka etätyö sinänsä ei ole uutta, on se tässä mittakaavassa ja jatkuvuudessaan uusi ilmiö, joka luo haasteita työryhmissä tapahtuvalle johtajuudelle. Oli kyse itsensä johtamisesta, työryhmän toiminnan ohjaamisesta tai tiedonkulun muuttumisesta, asiat tapahtuvat nyt toisella tavalla.

Puoli vuotta on hyvä perspektiivi tarkastella uusia ilmiöitä laajemmin ja tarkemmin. Johtamisen asiantuntijakouluttaja Pia Aallolla on ollut mahdollisuus observoida kymmenien organisaatioiden arjessa heränneitä työnteon muutoksen tuomia ydinkysymyksiä. Pääsemme miettimään niitä Pian kanssa JTOn järjestämässä webinaarissa.

  • Mitä organisaatioissa on opittu etätyöajasta?
  • Millaiset johtamisen tarpeet nousevat esille etätyössä?
  • Miten aivotutkimuksen havainnot auttavat etäjohtamisessa?
  • Miksi koemme yksinäisyyttä etätyössä?
  • Miksi tulkitsemme asioita helpommin negatiivisesti työskennellessämme etänä?
  • Huomaanko oman digitaalisen äänensävyni?

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje