Vahvistava henkilöstötyö

Millainen koulutussuunnitelma meillä on – henkilöstö kysyy sitä! [Lataa opas]

Miten päästä alkuun koulutussuunnitelman laatimisessa? Mitä kaikkea siinä tulee huomioida ja tunnistaa? Onko koulutussuunnitelma organisaatiota velvoittava sopimus?

henkilöstön kehittäminen koulutussuunnitelma

Hyvin laaditun koulutussuunnitelman kuuluisi olla osa jokaisen organisaation osaamisen ja kilpailuetutekijöiden ydinprosessia, vaikka lain mukaan se koskeekin vain yli 20 henkilöä työllistäviä organisaatioita. Arkitodellisuudessa koulutussuunnitelma nousee tärkeäksi erityisesti silloin kun organisaatiossa käydään YT-neuvottelua ja suunnitelmaa kysytään neuvotteluosapuolten toimesta.

Lataa maksuton ohje koulutussuunnitelman laatimiseen tai hyödynnä vinkit nykyisen koulutussuunnitelmanne päivittämiseen.

Tauno Taajamaa

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje