Yleiset

Miten esihenkilökoulutus voi muuttaa johtamistyyliäsi

Julkaistu 05.03.2024

Johtamistyylin kehittäminen esihenkilökoulutuksen avulla

Johtajuus on taitolaji, joka vaatii jatkuvaa oppimista ja kehittymistä. Me MIF:ssä ymmärrämme, että esihenkilökoulutus on avainasemassa, kun halutaan kehittää johtamistyyliä, joka tukee tiimin suorituskykyä ja työtyytyväisyyttä. Koulutuksen myötä saat käyttöösi uusia välineitä ja tietoa, jotka auttavat sinua tunnistamaan johtamisen osa-alueet, jotka kaipaavat huomiota ja kehittämistä.

Viestintä on yksi tärkeimmistä työkaluista johtajalle, ja se on alue, jossa moni suomalainen esihenkilö voi parantaa. Koulutuksissamme korostamme avoimuuden ja kaksisuuntaisen viestinnän merkitystä, joka mahdollistaa tiimin keskittymisen olennaiseen ja tuo esille mahdolliset haasteet ajoissa. Tämä edistää positiivista työilmapiiriä ja vahvistaa luottamusta johtajan ja tiimin välillä.

Tiimin suorituskyvyn ja työtyytyväisyyden parantaminen

Hyvä johtaja ymmärtää, että johtamistyö on tasapainoilua eri painopistealueiden välillä. Esihenkilökoulutuksessa keskitymme kolmeen keskeiseen alueeseen: suunnan näyttämiseen, työn tekemisen rakenteiden ja prosessien hallintaan sekä ihmisten johtamiseen. Koulutuksen avulla voit kehittää näitä taitoja ja löytää oman johtamistyylisi tasapainon, joka tukee tiimisi hyvinvointia ja tehokkuutta.

Me MIF:ssä tiedämme, että negatiiviset muutokset voivat haastaa työyhteisön suorituskykyä ja työtyytyväisyyttä. Koulutuksissamme annamme työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla voit ylläpitää dialogista viestintää, säilyttää tunneyhteyden tiimiisi ja selkeyttää toiminnan perustehtävää myös haastavina aikoina. Tämä auttaa säilyttämään työyhteisön suorituskyvyn ja työtyytyväisyyden, vaikka ympäristö ympärillä muuttuisi.

Johtamistaitojen kehittäminen käytännönläheisesti

Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja suunniteltu vastaamaan työelämän todellisia haasteita. Kehitämme yhdessä organisaatioiden kanssa räätälöityjä koulutusohjelmia, jotka tukevat juuri teidän tarpeitanne. Koulutuksissamme käsitellään esimerkiksi sitä, miten johtaja voi tukea tiiminsä suorituskykyä ja hyvinvointia muutostilanteissa, kuten taloudellisissa kiristyksissä tai organisaation rakenteellisissa muutoksissa.

Me MIF:ssä uskomme, että jokainen johtaja voi kehittyä ja oppia uusia taitoja, jotka tekevät hänestä entistä paremman esihenkilön. Koulutuksiemme avulla voit oppia, miten toimia tehokkaasti ja empaattisesti johtajana, mikä puolestaan luo pohjan tiimin menestykselle ja yhteiselle kasvulle.

Oppimisen ja kehittymisen tukeminen MIF:ssä

Me MIF:ssä olemme sitoutuneet tukemaan asiakkaidemme oppimista ja kehittymistä. Tarjoamme koulutuksia, jotka yhdistävät ajankohtaisen sisällön, monipuoliset oppimisympäristöt ja pedagogisesti tehokkaat menetelmät. Koulutuksemme ovat saatavilla etä-, hybridi-, luokkahuone- ja itseopiskelumuodoissa, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivimman tavan oppia ja kehittyä.

Meidän koulutuksissamme korostetaan oppimisen ja kehittymisen merkitystä organisaation kasvulle ja menestykselle. Olemme vakuuttuneita siitä, että sijoitus henkilöstön koulutukseen on sijoitus koko organisaation tulevaisuuteen. Tervetuloa kehittämään johtamistaitojasi ja tiimisi suorituskykyä kanssamme!

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.