Johtamiskoulutus

Onko johtajien tunneälyllä ja yrityksen kannattavuudella yhteyttä?

Julkaistu 06.05.2024
johtamiskoulutus webinaari

Haluaisitko tietää, miten tunneälykyvykkyys on mahdollistanut 50 % kasvun kahden vuoden aikana?

Keskustelemme maksuttomassa webinaarissamme 30.5.2024 klo 13–14 Kari Mattilan kanssa kolmesta eri yrityscasesta, joista jokainen edustaa eri toimialaa (asiantuntijapalvelut, teollinen tuotanto, myyntiorganisaatio). Tutkimme, mitä tunneälyosaamisella on näissä organisaatioissa saavutettu. Saat webinaarissa myös heti vinkin, jota voit hyödyntää arjessa. Katsomme webinaarissa käytännön esimerkkien lisäksi liikkeenjohdon tutkimusdataa tunneälyn ja tuottavuuden yhteydestä.

Vieraana Kari I. Mattila, parikymmentä vuotta tunneälyyn perehtynyt johtaja ja johtamisen kehittäjä. Karin johtamissa ja valmentamissa organisaatoissa on saavutettu merkittäviä tuloksen ja liikevaihdon kasvulukuja. Samalla sekä henkilöstötyytyväisyys että asiakaspalaute ovat nousseet paremmalle tasolle.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

26.02.2024

Keskustelukulttuurin johtaminen

Webinaaritallenne, jossa kouluttajamme Minja Wahlsten ja Tauno Taajamaa keskustelevat terveen keskustelukulttuurin rakentumisesta. Samanmielisyys supistaa perspektiiviä ja aiheuttaa näköalattomuutta, mutta miten…

Lue lisää

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.