Blogi

Osallistu koulutukseen etäyhteydellä

opiskele verkossa

Useissa koulutuksissamme on tarjolla etäosallistumismahdollisuus. Voit siis osallistua normaaliin luokkakoulutukseemme internetyhteyden avulla missä haluat – kotoa, työpaikalta tai vaikka mökiltä. Etäosallistuminen onnistuu helposti tietokoneella, tabletilla ja jopa kännykällä.

Etäkoulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen. Etäyhteyden avulla kuulet ja näet kouluttajan, koulutusmateriaalit sekä muut osallistujat reaaliaikaisesti. Vaikket olekaan luokassa, saat saman oppimiskokemuksen ja olet täysivaltainen osallistuja ryhmässä. Saat tarvittaessa käyttöösi myös koulutukseen liittyvän harjoitusympäristön.

Etäosallistuminen säästää niin aikaa, rahaa kuin ympäristöäkin, kun sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikkakunnalle eikä varata majoitusta.

Voit osallistua etäyhteydellä mm.

  • MIFin luokkakoulutuksiin
  • Tieturin luokkakoulutuksiin
  • Tieturin ruotsalaisen tytäryhtiön Informatorin ruotsin- tai englanninkielisiin luokkakoulutuksiin
  • verkkokoulutuksina järjestettäviin Tieturin koulutuksiin (Skype/Webex yms.)
  • brittiläisen QA:n englanninkielisiin luokkakoulutuksiin.

Etäosallistumismahdollisuus on merkattu koulutuksiin.

Autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää etäopiskelusta. Ota yhteyttä!

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje