Pätevyyskurssit

Pätevyyskoulutus – Soprano ja Kiwa Inspecta yhteistyöhön

Julkaistu 30.11.2020
pätevyydet verkkokoulutuksina

Sopranon tytäryhtiöt MIF ja Tieturi vastaavat koulutusten myynnistä, markkinoinnista ja kehittämisestä. Kiwa Inspecta vastaa sertifioinneista, laadunvalvonnasta ja pätevyyksien hallinnasta.

Työelämässä tarvittavien pätevyyksien vaateet tulevat lainsäädännöstä, standardeista, viranomaisohjeista, tilaajavaateista jne. Korteilla ja sertifikaateilla osoitetaan ammatissa tarvittava osaaminen ja parannetaan työturvallisuutta. Pätevyyksiä, kuten Sähkötyöturvallisuus -koulutus, suoritetaan Suomessa vuosittain satoja tuhansia. Merkittävä osa suomalaisesta työvoimasta, noin miljoona henkilöä, on suorittanut työturvallisuuden peruskoulutuksen ja joukko laajenee jatkuvasti.

Kattava koulutustarjonta organisaatioiden kaikkiin tarpeisiin

Uudet koulutukset tukevat hyvin MIFin ja Tieturin koulutustarjontaa ja laajentavat verkkokoulutusten tarjontaa. Laajentuneen koulutustarjonnan myötä voimme palvella yrityksiä kokonaisvaltaisesti ja varmistaa laaja-alainen osaaminen läpi organisaation eri toimintojen. Viralliset pätevyydet tuovat merkittävää etua kansainvälisesti toimiville yrityksille, sillä sertifioidut pätevyydet ovat hyväksyttävissä myös muissa Euroopan maissa.

”Sopimuksen ansiosta Soprano Group pystyy nyt tarjoamaan ainoana Suomessa kansainvälisesti vertailukelpoisia sertifioituja pätevyyksiä kokonaan verkkokoulutuksena.”, iloitsee Sopranon vt. toimitusjohtaja Pauliina Lautanen-Nissi.

”Kiwa Inspectan ja Sopranon yhteistyö takaa sen, että verkkokoulutukset ovat vaikuttavia ja vaatimusten mukaisia.”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Törmänen Kiwa Inspectalta.

”Verkkokurssi on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumattomasti tietokoneella tai puhelimella. Selkeillä ja vakioiduilla koulutuksilla oppiminen tapahtuu nopeasti, luotettavasti ja todistettavasti. Suoritukset testataan välitehtävillä ja loppukokeella. Suoritetusta kurssista saa pätevyyden osoittavan kortin.”, Törmänen jatkaa.

Kansainvälisesti merkittävää yhteistyötä

“Soprano -konserni on Pohjois-Euroopan arvostetuin koulutusyhtiö sekä laadullisesti että koulutustarjonnan osalta. Kiwa Inspecta on maailman suurimpiin kuuluva tarkastus-, testaus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Yhteistyömme on kansainvälisesti merkittävää toimintaa, joka vie koulutusosaamista muuallekin Eurooppaan.”, toteaa toimitusjohtaja Jani Pihl Kiwa Inspectalta.

Verkkokoulutuksen hyödyt kurssilaiselle

  • Helppous: verkkokurssi on käytettävissä muutamalla napsautuksella.
  • Joustavuus: koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
  • Tehokkuus: selkeillä ja vakioiduilla koulutuksilla oppiminen tapahtuu nopeasti ja todistettavasti.
  • Todennettavuus: Verkkokoulutuksessa testataan koulutuksen omaksuminen välitehtävillä ja loppukokeella. Suoritetun kurssin voi lisätä ansioluetteloon.

Verkkokoulutuksen hyödyt työnantajalle

  • Kustannustehokkuus: yritys säästää mm. esimiesten ja työntekijöiden ajankäytössä sekä matkakuluissa.
  • Tasalaatuisuus: verkkokoulutusten laatutaso ei vaihtele.
  • Tehokkuus: selkeillä ja vakioiduilla koulutuksilla oppiminen tapahtuu nopeasti ja todistettavasti.
  • Todennettavuus: luotettava tieto henkilöstön osaamisesta. Jokaisen osallistujan osaaminen testataan ja kirjataan rekisteriin.
  • Saavutettavuus: materiaali saavuttaa 100 % henkilöstöstä.
  • Palaute: mahdollisuus kerätä henkilöstöltä palautetta ja toiveita osaamisen kehittämiseen.

Tutustu Pätevyyskoulutuksiimme >

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

07.04.2021

Onko sähköä ilmassa?

Sähkötöiksi luokitellaan sähkölaitteen korjaus- ja huoltotyöt sekä sähkölaitteiston rakennus-, korjaus- ja huoltotyöt. Kaikki sähkötyöt sisältävät aina erilaisia riskejä, joita voidaan…

Lue lisää

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.