Referenssi

KOJA-Yhtiöt esimiesten koulutusohjelma

Logo

Koja-Yhtiöt on nopeasti kasvanut teollinen perheyritys, jonka ydinliiketoimintaa ovat älykkäät ja energiatehokkaat ilmankäsittelyratkaisut. Koja teki 2019 ison kasvuloikan ostamalla jäähdytys- ja lämmitysratkaisuja toteuttavan Chiller Oy:n. Osana tätä yrityskauppaa tuli selväksi, että konsernin täytyy investoida myös sisäiseen yhteistyöhön. Tätä aloitettiin esimiesten yhteisestä kehittämisestä.

Koja-Yhtiöt kartoitti useita vaihtoehtoja kumppaniksi ja koki MIFin ehdottaman ohjelmallisen esimiesten kehittämisprosessin sopivimmaksi. Suunnittelun alkuvaiheessa tuli selvästi esiin, että esimiestoiminnan vaatimukset vaihtelevat jonkin verran toiminnan luonteen mukaan. Siksi päädyttiin yhdessä suunnittelemaan kaksi ohjelmakokonaisuutta. Yksi toimihenkilöiden esimiehille ja toinen toimivalle työnjohdolle.

Ohjelmalla tavoiteltiin esimiestoiminnan laadun parantamista ja toiminnan laadun yhdenmukaistamista koko organisaatiossa. Ohjelma pyrki myös lisäämään esimiesten yhteistyötä vertaisverkoston kautta läpi koko konsernin. Ohjelmaan osallistui esimiehiä Koja-Yhtiöiden kaikista liiketoiminnoista.

”Erityisen tyytyväisiä olimme valmennuksen antamaan mahdollisuuteen työstää yhdessä hyviä johtamisen periaatteita ja käytäntöjä. Esimiehemme saivat myös yksinkertaisia päivittäisjohtamisen malleja ja työkaluja, joita he pystyivät soveltamaan heti. MIFin päävalmentaja oli aivan loistava kehittämiskumppani.”

Minna Virtavuo, Koja-Yhtiöt


Haluatko kehittää teidän organisaationne esimiestyötä? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.