Sinä & minä & treffit jännän äärellä?!

Elonmerkki-digiloikka-2016-infor

Juhlavuoden humua, mediasirpaleita, älynvälähdyksiä, tiedon tulvaa sosiaalisesta mediasta sähköpostiin sata lasissa. Miten selviytyä tubesta Netflixiin ja takaisin painavan sanan pariin? Mistä oikein on kysymys tässä ajassa, joka huokuu kärjistyksiä, tunteita ja asenteita? Mistä puhumme, kun puhumme isosta kuvasta?

Maailma ei tule valmiiksi, mutta hitusen paremmaksi sitä jälleen Elonmerkissä tehdään. 25-vuotias seminaari kirkastaa tällä kertaa isoa kuvaa viestinnän ammattilaisten maailmasta ja ottaa terävästi kantaa asioihin, joista yhä useammassa työyhteisössä käydään keskustelua: miten rakentaa ja tarjota kokonaiskuvia, kuinka vaikuttaa toimintakulttuuriin, tarjoaako palvelumuotoilu uhan vai mahdollisuuden ja mikä on digitalisaation törkeä lupaus.

Isoon kuvaan mahtuu monta erilaista ääntä, useita todellisuuksia, tunnelmapaloja ja toivottavasti yllätyksiäkin.

Kun yhteiskunta muuttuu, viestinnänkin on muututtava. Omat neuvonsa viestijöille antavat niin kokeneet kollegat kuin johtamisen huiput. Sain kunnian toimia Elonmerkin ensimmäisenä ulkopuolisena kuraattorina. Olen rakentanut ohjelman, jonka itse haluaisin vielä kokea istuttuani tuhansia tunteja erilaisissa koulutuksissa ja seminaareissa. Tunnelmaan virittäviä tuokiokuvia julkaistaan verkossa jo etukäteen, #elonmerkki yhdistää meidät viimeistään 20.9.

Tule mukaan ottamaan selvää isosta kuvasta ja muodostamaan oma tilannekuvasi siitä, mikä on viestinnässä kuuminta hottia syksyllä 2017!

Elonmerkki-ohjelman-kuratoi-Hanna-Salminen-Hengitysliitto-ryHanna Salminen
Viestintäpäällikkö
Hengitysliitto ry.
Verkostoidu Hannan kanssa LinkedInissä

Hanna Salminen on valmentaja ja viestintäpäällikkö, jolla on valtiotieteen tohtorin paperit, hygienipassi sekä intohimo viestintään.

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email