Viestintäkoulutus

Tarinallisuus osana viestintää

Julkaistu 07.03.2024
tarinallisuus osana viestintää

Tervetuloa Inforin webinaariin 11.4.2024 klo 9. Webinaarissa asiantuntijamme Marjo Tiitto ja
Tauno Taajamaa keskustelevat tarinallisuuden voimasta viestinnässä sekä siitä miten tarinallisuutta voidaan ammattimaisesti rakentaa osaksi organisaatioviestintää.

Marjo Tiitto on viestintävalmentaja, juontaja, toimittaja sekä yritysviestinnän ja tarinankerronnan ammattilainen. Hänen erikoisalaansa ovat media- ja esiintymistaidot, tarinankerronta, yritysviestintä ja kirjallinen sisällöntuottaminen.

Ennen nykyisiä valmentajan tehtäviään hän on työskennellyt mm. toimittajana, uutisankkurina, viestintäpäällikkönä ja yritysviestintäpäällikkönä.

Koulutukseltaan Tiitto on sekä filosofian maisteri (journalistiikka) että taiteen maisteri (elokuva- ja tv-käsikirjoittaminen). Hän on opiskellut yliopistossa suomen kieltä ja suorittanut myös johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.