search login
Blogi

Teknologiateollisuuden RekryKoulutus 2018

Työllisty ja työllista Teknologiateollisuuden RekryKoulutuksen kautta

Hakijalle:

Soprano Oyj hakee RekryKoulutuksen kautta ohjelmistopuolen osaajia alueen eri yrityksille, joissa on tarjolla mm. SAP ERP kehitystehtäviä, IoT-, terveysteknologia- ja data-analytiikan sekä ohjelmistopuolen erilaisia kehitystehtäviä. Koulutuksen kesto on noin kolme kuukautta. Pääpainopiste on työssäoppimisessa. Työtehtävissä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Toivomme hakijoilta ohjelmistokehityspuolen osaamista entuudestaan. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä teknologiateollisuuden yrityksiin. Voit hakea koulutukseen, jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen, sinulla on korkeakoulu- tai muu alalle soveltuva tutkinto, mielellään jo kokemusta ohjelmointikielistä.

Koulutus kestää noin 3 kuukautta. Se sisältää yritystyöskentelyä noin 42 päivää ja koulutusta 18 päivää. Koulutuksen sisältö räätälöidään yritysten ja hakijoiden tarpeiden mukaisesti.

Koulutuspäivien sisällöt valitaan Tieturin ja MIFin koulutustarjonnasta osallistujien ja yritysten tarpeet huomioon ottaen mm. seuraavilta alueilta:

  • Ohjelmistokehitys
  • ICT-infrastruktuuri
  • Projektien suunnittelu ja läpivienti
  • Lean ja Kanban
  • Tietoturvallisuus
  • Viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Koulutus toteutetaan 1-2 päivän moduuleina joko lähi- tai verkko-opetuksena. Näiden välissä osallistujat työskentelevät yrityksissä, joihin ovat tulleet valituiksi. Koulutuksen alussa osallistujille tehdään henkilökohtaiset opetussuunnitelmat, joissa huomioidaan myös yritysten tarpeet (mitä osaamista henkilöllä pitäisi olla). Koulutuksissa käytämme monipuolisia opetusmenetelmiä kuten teoriajohdatusta käsiteltävään aiheeseen, parityöskentelyä, ryhmätöitä, yrityscaseja, ennakkomateriaalia seuraaville koulutuspäiville.

Teknologiateollisuuden RekryKoulutus 2018 hakeutuminen

Koulutukseen haetaan sähköisesti TE-Palveluiden sivuilta www.te-palvelut.fi
Kun olet täyttänyt hakemuksen, lähetä kouluttajalle CV:si osoitteeseen mervi.kiviniemi@soprano.fi

Esivalinta tehdään koulutushakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun ja yhteistyöyritykset haastattelevat hakijat vielä ennen lopullista valintaa. Koulutuksen alkamisen edellytyksenä on sopivan yhteistyöyrityksen löytyminen. Hakija voi myös hankkia yrityspaikan itse.

Lisätietoja Teknologiateollisuuden RekryKoulutus 2018

Kysy lisää Teknologiateollisuuden RekryKoulutuksesta Mervi Kiviniemeltä: p. 040 350 4579, mervi.kiviniemi@soprano.fi

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelu Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

YRITYKSILLE:

Käynnistämme yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa syyskuussa 2018 yrityksille suunnatun Teknologiateollisuuden RekryKoulutuksen. RekryKoulutus on apuna silloin, kun yrityksen tarpeisiin ei löydy riittävästi osaajia, eikä lähiaikoina valmistu tarvittavia osaajia muusta koulutuksesta.

Koulutuksen kautta yrityksellänne on mahdollisuus saada lisäresursseja kustannustehokkaasti. Voitte ottaa koulutuksen kautta yhden tai useampia henkilöitä yritykseenne, riippuen tarpeistanne.
Uudenmaan ELY-keskus maksaa 70 % koulutuksen kustannuksista ja yritysten maksuosuus on 30 %. Hinta per osallistuja on noin 1 500 euroa + alv. 24% . Tarkka hinta määräytyy lopullisen ryhmäkoon mukaan.

Ohjelmaan kuuluu 18 koulutuspäivää sekä 42 päivää yritystyöskentelyä. Koulutuspäivien sisällöt räätälöidään yritysten tarpeisiin. Koulutus alkaa 26.9.2018 ja päättyy 18.12.2018.

Lisätietoja Teknologiateollisuuden RekryKoulutus 2018

Ole yhteydessä Mervi Kiviniemeen ja keskustellaan lisää resurssitarpeistanne sekä siitä, miten ohjelman kautta voitte saada uusia tekijöitä yritykseenne.

Mervi Kiviniemi: p. 040 3504579, mervi.kiviniemi@soprano.fi

MIF asiantuntija Mervi Kiviniemi apunasi

Mervi Kiviniemi

Asiakkuuspäällikkö
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje