Blogi

Teknologiateollisuuden RekryKoulutus 2018

Työllisty ja työllista Teknologiateollisuuden RekryKoulutuksen kautta

 

YRITYKSILLE:

Käynnistämme yrityksille tarpeen mukaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa Teknologiateollisuuden RekryKoulutuksen.
RekryKoulutus on apuna silloin, kun yrityksen tarpeisiin ei löydy riittävästi osaajia, eikä lähiaikoina valmistu tarvittavia osaajia muusta koulutuksesta.

Koulutuksen kautta yrityksellänne on mahdollisuus saada lisäresursseja kustannustehokkaasti. Voitte ottaa koulutuksen kautta yhden tai useampia henkilöitä yritykseenne, riippuen tarpeistanne.
Uudenmaan ELY-keskus maksaa 70 % koulutuksen kustannuksista ja yritysten maksuosuus on 30 %. Tarkka hinta määräytyy lopullisen ryhmäkoon mukaan.

 

Lisätietoja Teknologiateollisuuden RekryKoulutus 2018

Ole yhteydessä Mervi Kiviniemeen ja keskustellaan lisää resurssitarpeistanne sekä siitä, miten ohjelman kautta voitte saada uusia tekijöitä yritykseenne.

Mervi Kiviniemi: p. 040 3504579, mervi.kiviniemi@soprano.fi

MIF asiantuntija Mervi Kiviniemi apunasi

Mervi Kiviniemi

Asiakkuuspäällikkö
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje