Yleiset

Työntutkimus ja työhyvinvointi

Julkaistu 03.06.2024
työhyvinvointipäällikön kehittämisohjelma

Työntutkimuksen vaikutus työhyvinvointiin

Työntutkimus on olennainen tekijä työhyvinvoinnin kehittämisessä. Se tarjoaa arvokasta tietoa, joka on välttämätöntä työn suunnittelussa ja kehittämisessä. Me Management Institute of Finlandissa tiedostamme, että työntutkimuksen avulla voidaan havaita työn kuormittavuutta ja kehittää työprosesseja siten, että ne edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja tehokkuutta.

Kun työntekijät voivat hyvin, heidän motivaationsa, tuottavuutensa ja sitoutumisensa työhön vahvistuvat. Siksi keskitymme koulutuksissamme työntutkimuksen menetelmiin ja välineisiin, jotka tukevat organisaatioita työolosuhteiden ja työhyvinvoinnin parantamisessa.

Työhyvinvoinnin kehittäminen käytännössä

Työhyvinvoinnin kehittäminen on prosessi, joka edellyttää työntekijöiden ja työnantajien yhteistä sitoutumista. Tarjoamme Management Institute of Finlandissa työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat organisaatioita tunnistamaan kehityskohteita ja toteuttamaan muutoksia. Koulutuksemme varustavat osallistujat taidoilla toimia ennakoivasti työhyvinvoinnin edistämisessä.

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu työntutkimus voi tuoda esiin piileviä ongelmia ja mahdollisuuksia, jotka voivat merkittävästi parantaa työympäristöä ja työntekijöiden hyvinvointia. Käytännönläheiset esimerkit ja case-harjoitukset koulutuksissamme takaavat, että opitut menetelmät integroituvat osaksi jokapäiväistä työtä.

Yhteistyö ja verkostoituminen

Yksi koulutustemme vahvuuksista on osallistujien välinen yhteistyö ja verkostoituminen. Osallistujat saavat vertaistukea ja uusia näkemyksiä kollegoiltaan eri toimialoilta. Tämä yhteistyö luo perustan kestäville verkostoille, jotka voivat tukea ammatillista kasvua ja kehitystä.

Arvostamme Management Institute of Finlandissa yhteisöllisyyttä ja rohkaisemme osallistujiamme jakamaan kokemuksiaan ja oppimaan toisiltaan. Tämä lähestymistapa on saanut osallistujiltamme kiitosta, sillä he ovat kokeneet ryhmädynamiikan ja yhteistyön hyödylliseksi ja innostavaksi.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Haluatko kehittää työhyvinvointia ja syventää osaamistasi työntutkimuksen alueella? Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Tarjoamme laaja-alaisia koulutuksia, jotka on räätälöity vastaamaan nykypäivän työelämän tarpeita ja mahdollisuuksia.

Vieraile verkkosivuillamme osoitteessa mif.fi ja tutustu koulutustarjontaamme. Voit myös tilata maksuttoman uutiskirjeemme, joka pitää sinut ajan tasalla uusimmista koulutuksista, maksuttomista webinaareista ja ajankohtaisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2-4 kertaa kuukaudessa, joten pysyt ajan hermolla työelämän kehityksestä.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.