Yleiset

Uusi mifiläinen: Mariella Paganus aloittaa markkinoinnin asiantuntijana

Julkaistu 04.08.2023
Mariella

Mariella Paganus työskentelee markkinointiasiantuntijan tehtävissä MIFillä. ”Aloitin ensin markkinointiharjoittelijana alkuvuodesta 2023 ja 1.8.2023 vakituisessa työsuhteessa”, Mariella kertoo.

”Työni on melko itsenäistä ja työskentelen paljon etänä, mutta toisinaan minut tapaa myös toimistolla koneeni ääressä puurtamassa mitä milloinkin”.

Mariellan aiemmat työsuhteet ovat olleet osittain samanlaisia, mutta painottuneet nykyistä enemmän markkinointimateriaalien tuotantoon, someen ja markkinoinnin avustaviin tehtäviin.

”Mieluisin tehtäväni työurani aikana hyppää kauas menneisyyteen, mutta eniten lämmöllä muistelen työharjoitteluani Espanjassa. Olin siellä tuottamassa matkailuvideoita eri kohteissa ja pääsin sen varjolla kokemaan todella paljon”, Mariella toteaa.

Tämä työsuhde tuo Mariellalle paljon uutta, mutta myös paljon vanhaa. ”Toivoisin (ja tiedän) oppivani aiempaa enemmän mm. analytiikasta ja markkinoinnin automaatiosta. MIFillä saan vastuuta ja pääsen samalla myös kehittämään aiempaa osaamistani eteenpäin esimerkiksi videotyöskentelyssä.”

Tervetuloa taloon, Mariella!

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.