Pätevyyskurssit

Verkkokurssit mahdollistivat pätevyyden uusiin työtehtäviin

Julkaistu 11.02.2021

Arto Kärkäs, lujitemuovityöntekijä on jo kokenut itseopiskeltavien verkkokurssien suorittaja. Hän päätyi verkkokurssien pariin vakuutusyhtiön uudelleenkouluttautumisen kautta, jossa työnantaja suunnitteli Artolle työnkuvaan parhaiten soveltuvat verkkokurssit. Aiemmin Arto oli suorittanut trukkikortin verkossa, mutta muuten hän lähti uudentyyppiselle verkko-oppimisen tielle avoimin mielin.

”Ylivoimaisin etu itseopiskeltavissa verkkokursseissa on helppous”

Viimeisen puolen vuoden aikana Arto Kärkäs on suorittanut neljä verkkokurssia – kokemuksen tuomalla varmuudella Arto kuvailee itseopiskelua ja verkkokursseja seuraavasti: ”Ylivoimaisin etu itseopiskeltavissa verkkokursseissa on helppous – voin tehdä opintoja niin työpaikalla kuin kotonakin. Eli juuri silloin kuin minulle sopii parhaiten. Lisäksi ylimääräinen matkustaminen jää pois – onhan se jo työnantajankin etu, että pystyn olemaan työpaikalla opintojen aikana”. Verkko-opintoihin Arto Kärkäs on ollut tyytyväinen: ”Nyt olen työssäni pätevä suorittamaan uusia työtehtäviä”.

”Nyt olen työssäni pätevä suorittamaan uusia työtehtäviä”

Tulevaisuuden osalta Arto Kärkäs ei vielä osaa sanoa, jäävätkö itseopiskeltavat verkkokurssit hänelle pysyväksi kouluttautumismuodoksi – tulevaisuus sen näyttää. Haastattelun päätteeksi hän tokaisee, että ”Työyhteisöstä saa hyvää vastapainoa itseopiskelulle”.

Toivotamme Artolle paljon onnea ja menestystä uusissa haasteissa sekä mahdollisesti onnistuneita verkko-opintoja tulevaisuudessa. Tämän tarinan innoittamana kannustamme kaikkia tutustumaan lisää itseopiskeltavien verkkokurssien antamiin mahdollisuuksiin!

 

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

07.04.2021

Onko sähköä ilmassa?

Sähkötöiksi luokitellaan sähkölaitteen korjaus- ja huoltotyöt sekä sähkölaitteiston rakennus-, korjaus- ja huoltotyöt. Kaikki sähkötyöt sisältävät aina erilaisia riskejä, joita voidaan…

Lue lisää

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.