Viestintäkoulutus

Viestintäkulttuuri organisaation muutoskyvykkyyden mittarina

Julkaistu 25.01.2024
Viestintakulttuurin merkitys viestinnan onnistumisen mahdollistajana

Organisaation kulttuuri vaikuttaa ratkaisevasti siihen, toteutuvatko strategiat ja muutoshankkeet vai haudataanko uudet ideat vähin äänin. Onnistunut muutos lähteekin uudistumista tukevasta toimintakulttuurista.

Mutta miten iso merkitys viestinnällä on kulttuurin muotoutumisessa? Miten ihmisten viestintätaidot ja -osaaminen vaikuttavat organisaation uudistumiskykyyn muutostilanteissa? Entä millainen viestintä vahvistaa muutosta tukevaa kulttuuria? Aiheesta keskustelemassa ovat viestinnän asiantuntija, strategi Ella Koota ja Tauno Taajamaa.

Ella Koota on erikoistunut innostusta ja sisäistä motivaatiota vahvistavaan strategiseen viestintään ja auttaa asiakkaitaan muutosta edistävän kulttuurin ja viestinnän rakentamisessa sekä kouluttaa teemasta niin viestijöitä, johtoa, esihenkilöitä kuin kokonaisia työyhteisöjä. Webinaarissa kuuletkin myös tosielämän esimerkkejä yhteisten viestintätaitojen ja tapojen kehittämisen vaikutuksista.

Jos video ei näy selaimessasi, voit katsoa sen tääl >

Vaihtoehtoisesti voit kuunnella webinaarin Spotifyssa >

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.