Kansainvälinen liiketoiminta

Kiina mullistaa globaalin energiamarkkinan

Julkaistu 10.03.2022
MIF webinaari

Huhtikuun webinaarissamme 8.4.2022 käytiin läpi suomalaisten yritysten investointimahdollisuuksia Kiinan kasvavalle vihreälle energiasektorille sekä saatiin konkreettinen esimerkki energiaa säästävästä teknologiainnovaatiosta.

Webinaarin asiantuntijoina Jari Vepsäläinen Fintradelta ja Tauno Taajamaa Fintrasta puhumassa GBA Energy Cluster -hankkesta ja sen mahdollisuuksista. Fintrade on toiminut jo pitkään GBA-energiamarkkinoilla ja pystyy nostamaa tarkkaa tietoa sen mahdollisuuksista esiin.

Kiina on edelleen paljolti riippuvainen fossiilisista polttoaineista ja panostaa nyt valtavasti vihreään siirtymään. Investoinnit aurinko- ja tuulivoimateknologiaan jatkuvat ja sinne haetaan kiivaasti uusia energiainnovaatioita, lopullisena tavoitteena hiilineutraalius. Kiinan keskushallinto on nimennyt Helmijoen suiston alueen eli Greater Bay Arean (GBA) uusien energiahankkeiden erityisalueeksi, johon ollaan valmiita panostamaan valtavasti. Suomessa on paljon ainutlaatuista energia-alan osaamista, jota siellä tarvitaan.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.