Menestyksekäs kansainvälistyminen

Webinaaritallenne ”Kiina mullistaa globaalin energiamarkkinan” 8.4.2022

webinar Kiina mullistaa globaalin energiamarkkinan

Huhtikuun webinaarissamme 8.4.2022 käytiin läpi suomalaisten yritysten investointimahdollisuuksia Kiinan kasvavalle vihreälle energiasektorille sekä saatiin konkreettinen esimerkki energiaa säästävästä teknologiainnovaatiosta.

Jos et ehtinyt nähdä esitystä suorana, voit katsoa sen tästä:

Webinaarin asiantuntijoina Jari Vepsäläinen Fintradelta ja Tauno Taajamaa Fintrasta puhumassa GBA Energy Cluster -hankkesta ja sen mahdollisuuksista. Fintrade on toiminut jo pitkään GBA-energiamarkkinoilla ja pystyy nostamaa tarkkaa tietoa sen mahdollisuuksista esiin.

Kiina on edelleen paljolti riippuvainen fossiilisista polttoaineista ja panostaa nyt valtavasti vihreään siirtymään. Investoinnit aurinko- ja tuulivoimateknologiaan jatkuvat ja sinne haetaan kiivaasti uusia energiainnovaatioita, lopullisena tavoitteena hiilineutraalius. Kiinan keskushallinto on nimennyt Helmijoen suiston alueen eli Greater Bay Arean (GBA) uusien energiahankkeiden erityisalueeksi, johon ollaan valmiita panostamaan valtavasti. Suomessa on paljon ainutlaatuista energia-alan osaamista, jota siellä tarvitaan.

Tauno Taajamaa

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje