Ammatilliset tutkinnot

Alkavat tutkinnot

Osoita osaamisesi työn kautta. Meidän kauttamme pääset kehittymään eteenpäin ja suorittamaan Opetushallituksen virallisen ammatillisen tutkinnon. Tervetuloa uusille urille!

aikuisia opiskelijoita

MIF – Tekijöiden Tekijät

MIF Tutkinnot on osa Management Institute of Finland MIF Oy:tä, jonka toinen erikoisosaajia on viestinnän valmentaja Infor.

Kun osallistut MIFin, Inforin tai MIF tutkintojen koulutukseen, pääset kouluttautumaan tulevaisuuden osaajaksi ennen muita. Saat aina maan parhaat kouluttajat sekä rautaisen valmennusosaamisen tukemaan menestystäsi.

Alkavat tutkinnot

Kasvu edellyttää tuotteistamista. Kontaktit ja verkostot, joiden kanssa tehdä yhteistyötä, ovat tärkeitä. Tarvitset tiimin, jossa tehdä kehitystyötä – rakenna ja hae itsellesi sellainen.

Imagovalmentaja lähti kehittämään palveluita verkkoon

Oululainen imagovalmentaja ja pitkän linjan yrittäjä lähti opiskelemaan Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, jossa painotuksena on digitaalisten palveluiden kehittäminen. Haluatko kuulla lisää miten voit kehittää omaa ammattitaitoa työsi ohella?

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.