Koulutukset ja valmennukset
Uutta tuulta purjeisiin – opiskele itsellesi Opetushallituksen hyväksymä ammatillinen tutkinto ketterästi työn ohessa.

Ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot

Tule kehittymään avullamme, päivittämään tietojasi sekä suorittamaan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto käytännön työsi kautta. MIFissä voit suorittaa ammatti- ja erikoisammattitutkinnon ja kehittää osaamistasi mm. johtamisessa, yritysjohtamisessa, esimiestyössä, yrittäjyydessä, tuotekehitystyössä, kansainvälisessä kaupassa, yritysneuvonnassa, taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Mitä ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot ovat?

Ammattitutkinnoissa ja erikoisammattitutkinnossa osoitat osaamisesi näytöillä pääsääntöisesti omalla työpaikallasi käytännön työtehtävissäsi.

Tutkintokoulutus räätälöidään sinulle omien tarpeidesi mukaan. Aivan alussa tunnistamme osaamisesi tekemällä lähtötilanteen kartoituksen, jossa olemassa olevaa osaamistasi peilataan kyseisen tutkinnon vaatimuksiin. Opiskelussasi keskityt niihin asioihin, jotka vaativat täydennystä. Jokaiselle tutkinto-opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Tämä tarkoittaa kunkin opiskelijan tarpeita vastaavan opinto- ja tutkintopolun rakentamista. Suunnitelmaan voi myös sisältyä henkilökohtaista ohjausta ja tukea.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot järjestetään Opetushallituksen kuhunkin tutkintoon päättämien tutkinnon perusteiden mukaisesti ja ne sijoittuvat kansallisessa ja eurooppalaisessa tutkintojen viitekehyksessä (NQF / EQF) tasoille 4-5.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osaaminen osoitetaan näytöillä

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnossa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi tapahtuvissa näytöissä. Osaamisen arvioinnin toteuttavat oman työpaikan sekä MIFin edustaja yhteistyössä. Arvioinnissa osaamistasi arvioidaan suhteessa kyseisen ammatti- tai erikoisammattitutkinnon perusteisiin.

Ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutukset

MIF järjestää ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja koulutuksia eri paikkakunnilla. Opiskelu meillä on antoisaa ja se onnistuu joustavasti työn ohessa. Mahdollisia osaamisen kehittämisen reittejä ja tapoja on monia. Koulutusta ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin voidaan järjestää oppisopimuskoulutuksena, koulutussopimuksella, omaehtoisena koulutuksena sekä työnantajan osittain tukemana henkilöstökoulutuksena.

Miksi osallistua?

MIFin tarjoamat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ja tutkintokoulutukset

MIF tarjoaa tutkintojen suorittamismahdollisuutta ja koulutuksia seuraavissa ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa:

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Yrittäjyyden ammattitutkinto

 

Tutustu ajankohtaisiin MIF-tutkintoihin!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje