Talous- ja rahoitusjohtamisen sekä tulosvastuullisen johtamisen asiantuntija

Hannamari Heino

Hannamari Heino on kauppatieteiden ja kasvatustieteiden maisteri sekä väitöskirjatutkija aiheena strateginen johtaminen. Hannamari on talous- ja rahoitusjohtamisen sekä tulosvastuullisen johtamisen kokenut asiantuntija ja kouluttaja. Hänellä on erittäin monipuolinen johtajakokemus perheomisteisista yrityksistä pääomasijoittajaomisteisiin kasvuyrityksiin. Hannamarin johtotähtenä on yhdistää taloudellinen ajattelu numerotavoitteineen dynaamisen oppivan organisaation kehittämiseen.

Hannamari on kokenut kouluttaja aihealueenaan mm. liiketoiminnan johtaminen sekä talousjohtaminen. Hän on työskennellyt mm. talous- ja rahoitusjohtajana sekä tulosvastuullisena johtajana. Myös kiinteistöpuolella Hannamari on toiminut eri rooleissa jo yli 20 vuotta.

Lisäksi hän viimeistelee väitöskirjaa strategisesta johtamisesta keskittyen mm. hallitustyöskentelyyn, muutosjohtamiseen sekä johdon dynaamisiin kykyihin.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje