Henkilöstöjohtaminen koulutus

HR Business Partnerin muistilista johdon kumppanina toimimiseen [Lataa ohje]

HR Business Partnerin muistilista

HR on rakentunut alun perin tarpeesta hoitaa henkilöstön hallintaan liittyviä asioita keskitetysti ja vapauttaa esihenkilöiden aikaa muuhun työhön. Tästä kehitys on jatkunut henkilöstön hallinnan lisäksi henkilöstön kehittämisen eri osa-alueisiin. Henkilöstöjohdon kolmas vaihe on ollut tuoda lisää liiketoimintalähtöisyyttä henkilöstöjohtamiseen eli ohjata ja kehittää henkilöstöön liittyviä asioita sen mukaan, mitä kukin organisaatio menestyäkseen tarvitsee.

Yritysten johdon on ollut vaikea nähdä miksi HR:n pitäisi istua johtoryhmässä ja tehdä muiden johtajien ohella liiketoimintaan liittyviä päätöksiä, kun tehtävä on rajoittunut hallinnolliseen työskentelyyn ja henkilöstön kehittämiseen. Tämän tilanteen on aika muuttua ja sen voivat muuttaa ainoastaan HR-ihmiset itse.

Muistilistan on laatinut MIFin valmentaja Mira Mattila.

Haluatko kehittää omia HR Business Partner -taitojasi? Tutustu HR Business Partner -koulutusohjelmamme sisältöön tai kysy lisää!

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.