Henkilöstöjohtaminen koulutus

Työnohjausosaamisella vaikuttavuutta HR-työhön

Julkaistu 13.05.2020
webinaari

Katso webinaaritallenne:

Työelämä on pirstaleista, monimutkaista ja muutokset ovat arkipäivää. Voiko työnohjausosaamisesta olla hyötyä näiden asioiden käsittelyssä? Entä miten työnohjausta voisi hyödyntää esimerkiksi ajanhallinnassa?

Mitä työnohjausosaaminen voi tuoda sinulle HR-toimijana, esimiehenä tai johtajana ja miten työnohjausosaaminen voi auttaa sinua työssäsi? Työnohjausosaamisen avulla opit ohjaamaan ja tukemaan työyhteisösi jäseniä oppimisessa ja kasvussa. Autat työyhteisösi jäseniä reflektoimaan ja jäsentämään omia työtapojaan. Työnohjauksen avulla voit löytää uusia näkökulmia työtehtävien hoitamiseen.

Webinaarin asiantuntijoina Tarja Seppänen, FM, Business Coach ACC (ICF), Johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry), esimiestyön, muutoksen ja henkilöstökehittämisen valmentaja sekä Reija Lehtonen, henkilöstöjohtamisen, esimiestyön, tulevaisuuden työelämätaitojen ja työhyvinvoinnin kehittäjä, Business Coach.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.