Vahvistava henkilöstötyö

Webinaaritallenne ”Työnohjausosaamisella vaikuttavuutta HR-työhön”

webinaari maksuton

Katso webinaaritallenne:

Työelämä on pirstaleista, monimutkaista ja muutokset ovat arkipäivää. Voiko työnohjausosaamisesta olla hyötyä näiden asioiden käsittelyssä? Entä miten työnohjausta voisi hyödyntää esimerkiksi ajanhallinnassa?

Mitä työnohjausosaaminen voi tuoda sinulle HR-toimijana, esimiehenä tai johtajana ja miten työnohjausosaaminen voi auttaa sinua työssäsi? Työnohjausosaamisen avulla opit ohjaamaan ja tukemaan työyhteisösi jäseniä oppimisessa ja kasvussa. Autat työyhteisösi jäseniä reflektoimaan ja jäsentämään omia työtapojaan. Työnohjauksen avulla voit löytää uusia näkökulmia työtehtävien hoitamiseen.

Webinaarin asiantuntijoina Tarja Seppänen, FM, Business Coach ACC (ICF), Johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry), esimiestyön, muutoksen ja henkilöstökehittämisen valmentaja sekä Reija Lehtonen, henkilöstöjohtamisen, esimiestyön, tulevaisuuden työelämätaitojen ja työhyvinvoinnin kehittäjä, Business Coach.

JTO-asiantuntija-Jaana-Parkkila-apunasi

Jaana Parkkila

Tuoteryhmäpäällikkö
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje