Johtamiskoulutus

Uudistumiskyky kuntaorganisaation strategisena menestystekijänä

Julkaistu 04.03.2021
webinaari

Katso webinaaritallenne alta:

 

Esitysmateriaali on ladattavissa tästä linkistä >

Miten rakennamme entistäkin vahvemman uudistumista tukevan johtamiskulttuurin?

Työhyvinvointi ja uudistumiskyky ovat kevään kuumimpia työelämäkysymyksiä. Miten varmistamme, että aikaisemmat onnistumiset, kokemukset ja hiljainen tieto arjen parhaista käytännöistä tukee uudistumista?

Webinarissa käydään läpi uusinta tutkimustietoa menestyvistä organisaatioista työyhteisön kehittäjä, yritysvalmentaja Jalmari Eklundin ja johtaja Tauno Taajamaan johdolla. Samalla saadaan vastaus kysymykseen; mikä on esimiestyön ydin?

Katsomme myös organisaatiokulttuurin kehittämisen tuloksia (case Nivos; Uudistumiskyky kilpailuetuna), tutustumme Yhteiskehittämisen työkalupakki – kahden työn mallin käytännön työmenetelmiin ja Case Hukka-tutka -kilpailuun (miten hukan etsiminen paransi esimiesten työn tuloksia).

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

26.02.2024

Keskustelukulttuurin johtaminen

Webinaaritallenne, jossa kouluttajamme Minja Wahlsten ja Tauno Taajamaa keskustelevat terveen keskustelukulttuurin rakentumisesta. Samanmielisyys supistaa perspektiiviä ja aiheuttaa näköalattomuutta, mutta miten…

Lue lisää

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.