Tuloksellinen johtaminen

Webinaaritallenne ”Uudistumiskyky kuntaorganisaation strategisena menestystekijänä”

webinar Kiina mullistaa globaalin energiamarkkinan

Katso webinaaritallenne alta:

 

Esitysmateriaali on ladattavissa tästä linkistä >

Miten rakennamme entistäkin vahvemman uudistumista tukevan johtamiskulttuurin?

Työhyvinvointi ja uudistumiskyky ovat kevään kuumimpia työelämäkysymyksiä. Miten varmistamme, että aikaisemmat onnistumiset, kokemukset ja hiljainen tieto arjen parhaista käytännöistä tukee uudistumista?

Webinarissa käydään läpi uusinta tutkimustietoa menestyvistä organisaatioista työyhteisön kehittäjä, yritysvalmentaja Jalmari Eklundin ja johtaja Tauno Taajamaan johdolla. Samalla saadaan vastaus kysymykseen; mikä on esimiestyön ydin?

Katsomme myös organisaatiokulttuurin kehittämisen tuloksia (case Nivos; Uudistumiskyky kilpailuetuna), tutustumme Yhteiskehittämisen työkalupakki – kahden työn mallin käytännön työmenetelmiin ja Case Hukka-tutka -kilpailuun (miten hukan etsiminen paransi esimiesten työn tuloksia).

Anders Starck

Anders Starck

asiakkuuspäällikkö
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje