Referenssi

Verkkoasema Oy käyttää Koulutuskorttia monipuolisesti kehitystyössään

Verkkoasema logo

Verkkoasema Oy on 1997 perustettu digimarkkinointi- ja ohjelmistoyritys. Yrityksessä on panostettu jatkuvaan kouluttautumiseen ja itseopiskeluun mitä toimiala vaatiikin. Tietoa ja oppia jaetaan talon sisäisellä Akatemia-toiminnalla, mutta usein osalla henkilöstöstä asiakastyöt ajavat kouluttautumisen edelle.

Ilmaisen MIF-webinaarin kautta aukesi ajatus ostaa Koulutuskortti-palvelun opintopäiviä. Laaja tarjonta ja henkilöstön mahdollisuus valita itse aihe ja ajankohta koettiin oikeaksi sekä kouluttautumista helpottavaksi toimintatavaksi. Kun koulutuksen voi varata itselleen sopivasti ja koko työpäivän mittaisena sessiona, silloin myös keskittyminen on helpompi kohdistaa koulutukseen. Verkkoasema osti Koulutuskortille 15 opetuspäivää. Verkkoaseman Jyrki, Milla ja Outi kertovat koulutustarpeesta ja toteutuksesta kukin omasta näkökulmastaan.

Teknologiajohtaja Jyrki Sundström totesi Koulutuskortin helppouden:
”Meillä oli tunnistettu tarpeita uusien tekniikoiden opiskelussa. Koulutuskortti on hyvä vastaus tarpeeseemme. Koulutuspäivän hinta on edullinen, vaikkakaan se ei ollut ykkösasia Koulutuskorttiin päätyessämme. Palvelu itsessään motivoi ja kannustaa helppoudellaan ja laajalla tarjonnallaan kouluttautumiseen.”

Teknisen tuotannon asiantuntija Milla Sitomaniemi oppi uutta tekniikkaa:
”Koulutuksen aloitus on helppoa. Jokainen kouluttautuva ilmoittautuu itse haluamaansa koulutukseen, laittaa rastin ruutuun ja sillä selvä. Henkilöstön ei tarvitse esimerkiksi huolehtia maksuliikenteestä tai pallotella viestejä koulutuksen toteutuksesta. Ensimmäisen Docker-koulutuspäivän perusteella tuli halu käyttää Koulutuskorttia lisääkin. Uutta oppia tuli paljon. Eikä edes kouluttajan tiloissa tapahtunut palohälytys haitannut päivän kulkua. Lounaan ajankohtaa siirrettiin hieman, kouluttaja hakeutui naapurirakennukseen ja homma jatkui.”

Tiimipäällikkö Outi Arontie opiskeli tuoteomistajaksi:
”Osallistuin Tieturin kaksipäiväiseen etänä tapahtuneeseen Certified Scrum Product Owner -koulutukseen. Koulutus sisälsi teoriaopetusta ja ryhmätöitä. Osallistujamäärä oli sopivan pieni, jolloin opiskelukin oli intensiivistä ja hyvän vastineen antavaa. Olen nyt sertifioitu Scrum-tuoteomistaja. Verkkoasemalla on otettu Koulutuskortti hyvin vastaan, ja itsekin olen kannustanut kollegoitani käyttämään tätä hienoa koulutusmahdollisuutta.”

Koulutuskortilla organisaatio voi hankkia lisäosaamista MIFin ja Tieturin kattavasta koulutusvalikoimasta mm. johtamisen, HR:n, viestinnän ja tietotekniikan tarpeisiin.

Haluatko kehittää teidän organisaationne lisäosaamista Koulutuskortin avulla?

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.