Johtamiskoulutus

Kestävä johtaminen - etiikka ja yritysvastuu esihenkilön työssä

kestävä johtaminen etiikka yritysvastuu

Kestävä toiminta, vastuullisuus ja etiikka ovat käsitteitä, jotka enenevässä määrin liitetään esihenkilön osaamisvaatimuksiin. Oletuksena on, että esihenkilöllä on näihin liittyviä työkaluja pakissaan. Monelle asia on kuitenkin varsin epämääräinen. Tästä koulutuksesta saat itsellesi hyödyllisiä mallipohjia ja hyviä käytänteitä eettiseen johtamiseen.

Globaalit haasteet (ilmastonmuutos, luontoresurssien riittämättömyys, köyhyys…) luovat paineita muuttaa organisaatioiden toimintaa kestävämpään suuntaan. Johtamisessa muutos näkyy mm. työyhteisöjen arvojen ja toimintatapojen eettisyyden korostamisena. Työn tekemisen merkitys ja työn tuloksen vaikuttavuus ovat jo joissain organisaatioissa osa onnistuneen johtamisen mittaristoa.

Organisaatioiden toiminnan kehittämisessä puhutaan yritysvastuusta tai organisaatioiden yhteiskuntavastuusta. Nämä liittyvät organisaatioiden ympäristölliseen, taloudelliseen ja sosiaaliseen vaikuttavuuteen. Johtamisen kehittämisessä puhutaan eettisestä johtamisesta. Hyvän johtajan tulisi tunnistaa yritysvastuun rakentamisen tarkoitus ja hyöty sekä rakentamisen vaiheet ja työkalut. Hänen tulisi myös ymmärtää työn merkityksellisyyden arvo yhteisöllisyyden rakentajana sekä henkilöstön motivoinnin että sitouttamisen edistäjänä. Jälkimmäinen liittyy mm. eettisen johtamisen periaatteisiin.

Hinta 890 € (+ alv 24 %)

Koulutuskortilla maksettaessa 1 koulutuskorttipäivä.

Valmentajat

Niklas Reuter

Niklas Reuter

MIF-verkostoasiantuntija, erikoistumisalueina projektihallinta, johtaminen ja yritysvastuu.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.