Koulutusten yö 23.8. – Opi kaikki haluamasi yhdessä yössä!

Julkaistu 16.08.2018
Töölönlahden koulutuskampus aukeaa kaikelle kansalle Taideiden yönä - Lue lisää mif.fi

Koulutusten yön tapahtumat alkavat 23.8. klo 17.30 ja jatkuvat pitkälle yöhön Töölönlahden koulutuskampuksella osoitteessa Mannerheimintie 15.

Luvassa on huikea kattaus 30 minuutin pituisia, maksuttomia koulutuksia projektityöstä esiintymistaitoihin, ketteryydestä GDPR:ään ja PowerPointista kansainväliseen liiketoimintaan sekä paljon, paljon muuta. Illan aikana pääset myös pelaamaan työhyvinvointipeliä ja osallistumaan ”9 hyvää tyyppiä työyhteisössä” -testiin. Lähes 60 koulutuksesta löytyy taatusti jokaiselle jotakin! Ja osallistua voi vaikka koko illan.

Koulutusten yö -ohjelma

Pomon pahimmat mokat – Huippuesiintyjäksi puolessa tunnissa – Viisi vinkkiä projektityöhön – Työhyvinvointipeli, testaa itse – Työyhteisötesti, oletko hyvä tyyppi? Tekoäly-myyttien murskajaiset Matkakertomuksia koulutusviennistä Onko GDPR uusi kirosana? Digitalisaatio pelottaa

Alta löydät tilaisuuden ohjelman (klikkaa hiirellä suurentaaksesi kuvaa). Se on julkaistaan suomeksi osoitteissa mif.fi ja tieturi.fi, englanniksi osoitteessa mifacademy.com. Koulutuksiin pääsyn voit varmistaa etukäteen ilmoittautumalla sähköpostilla koulutusassistentti@mif.fi. Koulutusten yön tilaisuuksiin voi myös vain saapua ilman ilmoittautumista suoraan kampuksen pääovesta Mannerheimintie 15.

Taiteiden yönä Töölönlahden koulutuskampuksella vietetään Koulutusten yötä - Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät Tieturi, Johtamistaidon opisto JTO, Infor, Fintra, MIF Tutkinnot ja ruotsalainen Informator Utbildning sekä juuri tekoälyavusteiset verkkokoulutukset globaalisti aloittanut MIF Academy, yhdessä pörssiyhtiö Sopranon kanssa.

Lämpimästi tervetuloa Koulutusten yö –tapahtumaan torstaina 23.8.2018 klo 17 alkaen!

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.