Johtamiskoulutus

Monimuotoisen tiimin johtaminen

Monimuotoisen tiimin johtaminen

Koulutuksessa opit käsittelemään monimuotoisuutta, lisäämään tiimin inklusiivisuutta, käyttämään uusia työvälineitä sekä omaan yritykseesi soveltuvia työtapoja johtaa monimuotoista tiimiä. Opit ymmärtämään monimuotoisuuden johtamisen ja inklusiivisuuden merkityksen muuttuvassa toimintaympäristössä. Kurssilla vahvistat osaamistasi tiiminvetäjänä lisäämällä tietoa ja oivaltavaa ymmärrystä monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden johtamisen (diversity management) käytännöistä.  

Monimuotoisuuden johtamisessa henkilöstövoimavaroja käytetään täysimääräisesti yrityksen tavoitteita hyödyntävällä tavalla. Monimuotoisuus on yritykselle ja tiimille strateginen kilpailuetu. Erilaisuutta hyödyntävät tiimit pystyvät paremmin ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja kehittämään sopivampia tuotteita ja palveluja. 

Hinta 495 € (+ alv 24 %)


Valitse koulutus

Ota yhteyttä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.