Vaikuttava viestintä

Webinaari: Mikä on ajankohtaista viestinnän asiantuntijalle IPR-oikeuksien ja tietosuojan osalta?

webinaari

Pe 14.4.2023 klo 11.15–12.15

Infor järjestää maksuttoman webinaarin IPR- ja tietosuoja-asiantuntija Jenni Eromäen kanssa. Keskitymme kahteen pääteemaan.

Ensimmäiseksi keskustelemme tekoälyn avulla tuotettujen sisältöjen immateriaalioikeuksista. Lisäksi katsomme tekijänoikeusnäkökulmasta internetissä saatavilla olevien kuvien käyttöä tekoälyn koulutusaineistona.

Puhumme myös tekoälyn avulla tuotettujen kuvien hyödyntämisestä organisaatioiden omassa viestinnässä, markkinoinnissa ja toiminnassa.

Keskustelemme GDPR:n näkökulmasta myös Google Analyticsin tilanteesta. Muuttaako Google toimintaansa eurooppalaisten lakien mukaiseksi? Jos ei, mitä organisaatioissa tulisi tehdä ja millä aikataululla?  

Jenni Eromäkeä kuulet lisää Inforin suositussa Digitaalisen viestinnän koulutusohjelmassa.

Lämpimästi tervetuloa webinaariin!

 

Button ilmoittaudu tästä

Tauno Taajamaa

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje