Communication training

Infor viestinnän tehopäivät

Viestinnän tehopäivä

Viestinnän tehopäivissä (2 pv) pysähdytään joka vuosi ajankohtaisten teemojen äärelle päivittämään viestijän tiedot ja taidot. Viestinnän tehopäivät -koulutuksen jälkeen sisäistät viestinnän ajankohtaiset ja puhutuimmat teemat. Vuonna 2024 keskitymme ensimmäisen päivän aikana tunteisiin ja viestintään. Fokusoimme vahvasti tunneälyyn ja tunteiden johtamiseen. Entä mitkä ovat tänä vuonna viestinnän megatrendit?

Toisena päivänä saamme päivityksen tekoälyn nykytilaan ja ymmärrämme sen kehityksen ja lähitulevaisuuden näkymät. Opettelemme promptauksen salat ja reseptit sekä opimme luomaan vaikuttavaa sisältöä tehokkaasti. Saamme kattavan tehopaketin ja osaamme käyttää tekoälyä entistä sujuvammin oman taitotasomme mukaan tekoälyworkshopissa. Kouluttajina toimivan alojen suosituimmat ja parhaimmat valmentajat Lilly Korpiola ja Anttu Koistinen.

 

Hinta 1590 € (+ alv 24 %)

Koulutuksen järjestää Infor. Osallistumismaksu 1 590 € (+ alv. 24 %) sisältää koulutuksen, oppimateriaalit sekä lähitoteutuksessa lounaan ja taukotarjoilut. Koulutuspäivät järjestetään hybridinä, voit siis osallistua myös etäyhteyksin.

Kysy ryhmähintaa useammalle osallistujalle samasta organisaatiosta!

Koulutuskortilla maksettaessa: 2 koulutuskorttipäivää.

Choose training

Korpiola Lilly

Lilly Korpiola

Mediastrategi, tutkija, tietokirjailija, johtamisen & viestinnän valmentaja, organisaatiokulttuurin kehittäjä

Contact Us