Vahvistava henkilöstötyö

HR Business Partner -koulutusohjelma

Osallistu paikan päällä tai etäyhteydellä! HR Business Partner koulutusohjelma on napakymppi strategisen HR-työn tekijälle. Ilmoittaudu mukaan ja varusta itsesi aidoksi liiketoiminnan kumppaniksi!

HR Business Partner -koulutusohjelma

Henkilöstöjohtaminen on tunnistettu yhä useammassa organisaatiossa kriittiseksi menestystekijäksi. Samalla henkilöstöjohtamiselta vaaditaan entistä enemmän suoraa todennettua vaikuttavuutta liiketoimintamittareihin.

Tavoitteenamme on auttaa osallistujan osaamisen kehitystä liiketoimintalähtöisen ja vaikuttavan henkilöstötyön tekemiseen. Ohjelma hahmottaa ja selkiyttää HR Business Partner –roolia ja vaatimuksia konkreettisten esimerkkien ja harjoitusten avulla.

Lisäksi saat näkemystä, taitoja ja menetelmiä strategiseen henkilöstöjohtamiseen, suorituksen johtamiseen ja muutosjohtamiseen.

Kenelle HR Business Partner -koulutusohjelma on tarkoitettu?

Tämä koulutusohjelma on suunniteltu vaativissa henkilöstötehtävissä työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää liiketoimintalähtöisyyttä. Voit olla esimerkiksi Business HR, henkilöstöjohtaja tai henkilöstöpäällikkö joko yksityiseltä tai julkiselta sektorilta. Voit toimia myös johdon kumppanina muissa funktioissa (esim. talous, ICT) ja haluat laajentaa HR-osaamistasi. Organisaation koolla ei ole merkitystä, sillä eri kokoluokat otetaan huomioon koulutuksessa.

HR Business Partner -koulutusohjelman sisältö

1. koulutuspäivä

  • Liiketoimintalähtöinen henkilöstöjohtaminen ja HR Business Partnerin rooli
  • Strategiasta tulokseksi henkilöstöjohtamisen keinoin

2. koulutuspäivä

  • Henkilöstöanalytiikka HR Business Partnerin työkalupakissa
  • HR-tiedolla johtaminen johdon välineenä ja tiedolla johtamisen kulttuuri

3. koulutuspäivä

  • HR Business Partnerin ominaisuudet ja niiden kehittäminen, vuorovaikutuksella tuloksiin
  • HR Business Partner muutoksen johtajana

Oppimismenetelmät

Koulutusohjelma toteutetaan konkreettisilla työkaluilla ja harjoituksilla. Caset pohjautuvat käytännön esimerkkeihin sekä suuryrityksistä että pk-yrityksistä. Verkostoituminen ja osallistujien oman osaamisen jakaminen sekä asiantuntijoiden tietoiskut ovat keskeinen osa ohjelmaa.

HR Business Partner -koulutusohjelman hyödyt ja tavoitteet

  • Suunnittelet omia konkreettisia toimenpiteitä Business Partner roolissa toimimiseen
  • Rakennat työpajassa omalle organisaatiollesi suorituksen ja osaamisen johtamisen mallit sekä laadit suunnitelmat tuloksen kehittämiseen.
  • Pystyt perustelemaan omassa organisaatiossasi tehtäviesi tuloksellisuuden ja määrittämään mitkä henkilöstöjohtamisen investoinnit ovat kannattavia ja vaikuttavia.

Hinta 2950 € (+ alv 24%)

Koulutuskortilla maksettaessa 5 koulutuskorttipäivää.

HR Business Partner -koulutusohjelman osallistumismaksu sisältää:

- kolme koulutuspäivää
- oppimateriaalit
- lounaat ja taukotarjoilut lähikoulutuspäivissä

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös näihin

HR Business Partnerin tarkistuslista [Lataa ohje]

Vahvistava henkilöstötyö HR on rakentunut alun perin tarpeesta hoitaa henkilöstön hallintaan liittyviä asioita keskitetysti ja vapauttaa esimiesten aikaa muuhun työhön. Tästä kehitys on jatkunut henkilöstön hallinnan lisäksi ...

Millainen koulutussuunnitelma meillä on – henkilöstö kysyy sitä! [Lataa opas]

Vahvistava henkilöstötyö Hyvin laaditun koulutussuunnitelman kuuluisi olla osa jokaisen organisaation osaamisen ja kilpailuetutekijöiden ydinprosessia, vaikka lain mukaan se koskeekin vain yli 20 henkilöä työllistäviä organisaatioita. Arkitodellisuudessa koulutussuunnitelma ...

Näin perustelet koulutuksen pomollesi – muista nämä 4 asiaa kun perustelet koulutusinvestointia

Arvokas asiantuntijuus   Elämme yhteiskunnassa ja ympäristöissä, jossa elinikäisen oppimisen tarve on tunnistettu ja tunnustettu tosiasia. Ei ole kuitenkaan itsestään selvää, että oppimista tukeva koulutus ja kehittyminen ...

Webinaaritallenne ”Työnohjausosaamisella vaikuttavuutta HR-työhön”

Vahvistava henkilöstötyö Katso webinaaritallenne: Työelämä on pirstaleista, monimutkaista ja muutokset ovat arkipäivää. Voiko työnohjausosaamisesta olla hyötyä näiden asioiden käsittelyssä? Entä miten työnohjausta voisi hyödyntää esimerkiksi ajanhallinnassa? Mitä ...