Vaikuttavuussäätiön toimitusjohtaja, viestintävalmentaja

Elonmerkin puhuja, Petro Poutanen

Petro Poutanen on kokenut viestinnän ja vuorovaikutuksen valmentaja, toimitusjohtaja ja tietokirjailija. Hänen missionsa on saada asiantuntemus ja tieto vaikuttamaan. Hän on ratkonut 10 vuoden ajan viestinnän ja vaikuttamisen ongelmia erilaisissa organisaatioissa ja auttanut satoja asiantuntijoita viestimään vaikuttavammin.

Petro perustaa toimintansa tutkittuun tietoon ja kehittämäänsä datalähtöiseen strategisen vaikuttamisen malliin. Petro on väitellyt Helsingin yliopistosta, ja väitöskirjassaan hän tutki luovan yhteiskehittämisen mahdollisuuksia vuorovaikutuksen näkökulmasta.

Tällä hetkellä Petro työskentelee toimitusjohtajana tutkimuksen vaikuttavuutta edistävässä säätiössä. Hän on kirjoittanut tietokirjan työelämän luovuudesta (Luovuuden idea, Gaudeamus, 2017) ja asiantuntijaviestinnästä sosiaalisessa mediassa (Faktat nettiin!, Gaudeamus, 2019). Tällä hetkellä Petro kirjoittaa kirjaa KORONA-riskiyhteiskunnan musta joutsen (Tammi 2021) Lilly Korpiolan kanssa. Kirja käsittelee pandemian yhteiskunnallisia ja sosiaalisia vaikutuksia.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje