Kehittävät analyysit ja työkalut, Vahvistava henkilöstötyö

Osaamiskartoitus Competence Compass®

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Haluatko kartoittaa tiimisi, yksikkösi tai koko organisaatiosi osaamisen kehittämiskohteet? Mitä osaamista tarvitsette visionne saavuttamiseksi? Miten sitoutat henkilöstön mukaan osaamisen kehittämiseen? Miten johdat osaamisen kehittämistä?

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Competence Compass® auttaa tiimiäsi, yksikköäsi tai koko organisaatiotasi tunnistamaan vahvuutenne ja osaamisen kehittämiskohteet.

Sen avulla voitte määrittää visionne saavuttamisen kannalta tärkeiden kompetenssien – eli osaamisen, tietämyksen ja asenteiden – tämän hetken tason. Näin kehittämisresurssit on helppo kohdistaa oikeisiin asioihin.

Competence Compass® -kysely muokataan juuri omaan organisaatioonne soveltuvaksi. Kyselyssä keskitytään kompetensseihin, joita tarvitsette, jotta voitte saavuttaa oman tulevaisuuden visionne. Henkilöstö osallistuu aktiivisesti arvioitavien kompetenssien määrittelyyn helppokäyttöisen työkalun avulla. Lisäksi Competence Compass® sisältää mahdollisuuden arvioida World Economic Forumin esittämiä yleisiä tulevaisuuden työelämätaitoja tieteellisesti testatuilla mittareilla.

Competence Compass® on osaamisen kehittämisen työkalu

Competence Compass on enemmän kuin osaamisen arvioinnin menetelmä. Se on osaamisen kehittämisen ja henkilöstön osallistamisen työkalu, joka tarjoaa hyötyjä eri tasoilla:

  • Yksilölle Competence Compass® on työkalu omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden arviointiin ja reflektointiin. Se antaa suunnan oman osaamisen kehittämiselle ja auttaa hahmottamaan omaa osallisuutta organisaation vision toteutumisessa.
  • Esimiehille Competence Compass® tarjoaa rakenteen esimerkiksi kehityskeskustelun osaamisen kehittämisen osioon.
  • Johdolle Competence Compass® on työkalu vision kannalta tärkeiden tavoitteiden viestintään sekä tavoitteiden konkretisoimiseen tulevaisuuden kompetenssien avulla.
  • Työyhteisölle Competence Compass® on helppo kanava vaikuttaa vision toteuttamisen kannalta olennaisten kompetenssien määrittelyyn. Competence Compass®’in avulla:
    • vahvistetaan henkilöstön omaa toimijuutta ja aktiivisuutta organisaation vision toteuttamisessa
    • kannustetaan keskusteluun visiosta, tulevaisuuden työelämästä sekä osaamisen kehittämisestä

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje