search login
Tuloksellinen johtaminen

Sosiaalinen media johtamisen välineenä

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Mikä on yrityksen edun mukaista toimintaa somessa? Eri sosiaalisen median palvelut strategisista lähtökohdista – missä pitäisi olla läsnä, miten ja miksi, ja miten sosiaalista mediaa voitaisiin hyödyntää johdon ja johtamisen välineenä eri tilanteissa? Miten työntekijät saadaan toimimaan työntekijälähettiläinä eri tilanteissa?

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Some-strategiat ja työntekijälähettiläät esimiehen näkökulmasta. Koulutuksessa esitellään hyviä käytäntöjä best practice -tyyppisesti ja  pohditaan, miten esimiesten pitäisi olla tietoisia ja läsnä eri some-palveluissa edistääkseen yrityksen tarpeita ja toisaalta toimia esimerkkinä työntekijöille.

Kenelle

Koulutus on suunnattu esimiehille ja yritysjohdolle sekä muissa yrityksen vastuullisissa tehtävissä toimiville.

Sosiaalinen media johtamisen välineenä -koulutuksen voit ottaa osaksi Matkalla huippuesimieheksi – Syvennä esimiestaitojasi -kokonaisuutta. Lue lisää tästä.

Sisällöt

Koulutuksen aiheina mm.

  • some-strategiat markkinoinnin, viestinnän ja rekrytoinnin näkökulmista
  • sisäiset ja ulkoiset some-palvelut
  • sosiaalisen median ohjeistukset
  • kuinka henkilöstö ja asiakas osallistetaan tuotekehitykseen, markkinatutkimukseen ja/tai yrityksen toiminnan muuhun edistämiseen.

Oppimismenetelmät ja materiaalivaatimukset

Koulutus sisältää tietoiskuja, case-esimerkkejä ja keskustelua. Koulutettavat saavat koulutusmateriaalin itselleen koulutuksen jälkeen.

Hyödyt ja tavoitteet

Osallistuja saa

  • päivityksen tämän hetken tärkeimmistä some-palveluista
  • ideoita siitä, miten itse voi esimiehenä tai yritysjohtajana hyödyntää somea ja ohjata sen käyttöä omassa organisaatiossa
  • parhaita käytäntöjä asiakkaiden ja henkilöstön osallistamiseen somessa

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Pirjo Jääskeläinen

Tuoteryhmäpäällikkö Puh. 050 408 8075
Ota yhteyttä
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje