Tuloksellinen johtaminen

Sosiaalinen media johtamisen välineenä

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Mikä on yrityksen edun mukaista toimintaa somessa? Eri sosiaalisen median palvelut strategisista lähtökohdista – missä pitäisi olla läsnä, miten ja miksi, ja miten sosiaalista mediaa voitaisiin hyödyntää johdon ja johtamisen välineenä eri tilanteissa? Miten työntekijät saadaan toimimaan työntekijälähettiläinä eri tilanteissa?

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Some-strategiat ja työntekijälähettiläät esimiehen näkökulmasta. Koulutuksessa esitellään hyviä käytäntöjä best practice -tyyppisesti ja  pohditaan, miten esimiesten pitäisi olla tietoisia ja läsnä eri some-palveluissa edistääkseen yrityksen tarpeita ja toisaalta toimia esimerkkinä työntekijöille.

Kenelle

Koulutus on suunnattu esimiehille ja yritysjohdolle sekä muissa yrityksen vastuullisissa tehtävissä toimiville.

Sosiaalinen media johtamisen välineenä -koulutuksen voit ottaa osaksi Matkalla huippuesimieheksi – Syvennä esimiestaitojasi -kokonaisuutta. Lue lisää tästä.

Sisällöt

Koulutuksen aiheina mm.

  • some-strategiat markkinoinnin, viestinnän ja rekrytoinnin näkökulmista
  • sisäiset ja ulkoiset some-palvelut
  • sosiaalisen median ohjeistukset
  • kuinka henkilöstö ja asiakas osallistetaan tuotekehitykseen, markkinatutkimukseen ja/tai yrityksen toiminnan muuhun edistämiseen.

Oppimismenetelmät ja materiaalivaatimukset

Koulutus sisältää tietoiskuja, case-esimerkkejä ja keskustelua. Koulutettavat saavat koulutusmateriaalin itselleen koulutuksen jälkeen.

Hyödyt ja tavoitteet

Osallistuja saa

  • päivityksen tämän hetken tärkeimmistä some-palveluista
  • ideoita siitä, miten itse voi esimiehenä tai yritysjohtajana hyödyntää somea ja ohjata sen käyttöä omassa organisaatiossa
  • parhaita käytäntöjä asiakkaiden ja henkilöstön osallistamiseen somessa

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje