Inspiroiva esimiestyö, Vahvistava henkilöstötyö

Työaikalain uudistus

Paikka: Helsinki

Remote – osallistu etäyhteydellä! Uusittu työaikalaki astuu voimaan 1.1.2020. Tiedätkö, mitkä ovat uuden työaikalain keskeiset muutokset? Tiedätkö mitkä uudistukset koskevat mm. vuosilomia ja perhevapaita? Entä mitä muutoksia ja uudistuksia on tullut työsuhteen päättämiseen? Pysy ajan tasalla keskeisen työlainsäädännön muutoksista ja niiden soveltamisesta käytäntöön.

Paikka: Helsinki

Työaikalain uudistus

Uusi työaikalaki astuu voimaan 1.1.2020. Sen tavoitteena on vastata työmarkkinoilla ja työelämässä tapahtuneisiin muutoksiin, kuten ajasta ja paikasta riippumattoman työnteon yleistymiseen. Tiedätkö, mitkä ovat uuden työaikalain keskeiset muutokset? Tiedätkö mitkä uudistukset koskevat mm. vuosilomia ja perhevapaita? Pysy ajan tasalla keskeisen työlainsäädännön muutoksista ja niiden soveltamisesta käytäntöön.

Kenelle Työaikalain uudistus -koulutus sopii

Kaikille henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan tehtävissä sekä esimiestehtävissä toimiville.

Työaikalain uudistus - koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti ja esimerkkien avulla läpi keskeiset työaikalain uudistukset. Uudistukset koskevat mm.

  • soveltamisalaa
  • jaksotyöaikaa
  • yötyötä
  • liukuvaa työaikaa
  • lisä- ja ylityötä.

Uusia säännöksiä ovat mm. joustotyöaikaa ja työaikapankkeja koskevat säännökset.
Voidaanko työpaikalla käyttöön työehtosopimuksen mukainen työaikapankkijärjestely vai laissa tarkoitettu järjestely? Mitä työaikapankkiin voidaan säästää? Entä mitä on sovittava kirjallisesti?

Lisäksi koulutuksessa pureudutaan uuden työaikalain lisääntyneisiin joustomahdollisuuksiin käytännön esimiestyön näkökulmasta.

 

Työaikalain uudistus -koulutuksen hyödyt

Kuulet työaikalain uudistuksista ja niiden taustoista sekä opit soveltamaan lakia käytännönläheisessä koulutuksessa. Saat välineitä työpaikkakohtaisiin työaikaratkaisuihin kuten liukuva työaika, joustotyöaika ja työaikapankin käyttö.

Hinta 450 € (+ alv 24%)

Työaikalain uudistus -koulutuksen osallistumismaksu sisältää:

- 0,5 lähipäivän Helsingissä
- oppimateriaalin
- iltapäiväkahvin

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!