Tuloksellinen johtaminen

Yritysjärjestelyt – Koko ohjelma

Hinta alkaen 390 €

Online – kouluttaudu verkossa! Yritysjärjestelyjä tehdään koko ajan. Sulautumiset, yritysostot ja muut yritysjärjestelyt ovat talouslehdistössä lähes jokapäiväistä uutisointia. Yritysjärjestelyt ovat vaativa kokonaisuus, johon sisältyy useita vaiheita ja eri toimijoita. Kirjanpidollinen käsittely yritysjärjestelyissä on yksi ratkaistavista kysymyksistä ja joskus jopa estänyt yritysjärjestelyjen toteutumisenkin. Yritysjärjestelyjen määrän voidaan olettaa kasvavan tulevaisuudessa.

Kenelle yritysjärjestelykoulutus on?

Yritysjärjestelyjä toteuttavat juristit, kirjanpitäjät, talousjohto, hallituksen jäsenet.  Osioita koulutuksessa on sekä hallituksen jäsenille, talousjohtajalle, controllerille että kirjanpitäjälle.

Koulutukseen voi osallistua ilman aikaisempaa taloudellista osaamista.

Yritysjärjestelykoulutuksen sisältö

Sulautuminen, jakautuminen, liiketoimintasiirto, osakevaihto jne. Yritysjärjestelyjen muotoja on useita ja näille jokaiselle on omat syynsä ja myös taloudelliset vaikutukset näissä eroavat toisistaan. Koulutusohjelmassa käydään keskeiset yritysjärjestelyt lävitse tallenteiden ja tukimateriaalin avulla. Koulutuksen jälkeen tiedostat keskeiset erot järjestelyjen välillä ja ymmärrät järjestelyihin liittyvät verosidonnaisuudet. Osaat myös määrittää yritysjärjestelyjen vaikutukset taloudelliseen raportointiin.

Ohjelma koostuu 4 modulista: hankinnat, luovuttaminen, veroperusteiset yritysjärjestelyt ja erityiset yritysjärjestelyt (special items), jotka toimivat myös itsenäisinä osioina. Ohjelma koostuu opetusvideoista, verkkotehtävistä ja ainutlaatuisesta oheismateriaalista.

Yritysjärjestelykoulutuksen hyödyt ja tavoitteet

Koulutuksen käytyäsi:

  • ymmärrät eri yritysjärjestelyjen vaihtoehdot 
  • tiedostat vaihtoehtojen väliset erot 
  • pystyt arvioimaan taloudelliset vaikutukset eri vaihtoehdoissa 
  • voit opiskella ja päivittää tietojasi juuri sinulle sopivana hetkenä tallenteiden avulla

Koulutus kestää n. 1 tunnin.

Koulutus toteutetaan online -koulutuksena. Lisäksi on mahdollista ostaa erillinen lähipäivä, jossa asioita käydään lävitse tarkemmin.

Hinta 390 € (+ alv 24%)

Perumisehdot: Lisenssi on voimassa 12 kuukautta tilauksesta. Tämän jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta kaksi viikkoa ennen sopimuksen päättymistä.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!