Onko sinulla merkityksellistä sanottavaa, mutta sen kääriminen säihkyvään pakettiin on haastavaa? Haluatko koskettaa, motivoida, innostaa tai vaikuttaa tietämättä, mistä aloittaa?

Mukaansatempaavuus ei ole mystistä karismaa. Se koostuu erinomaisesta puheen rakenteesta, hiotusta sisällöstä ja toimivasta yleisövuorovaikutuksesta. Miten se tehdään?

Tule koulutukseen kiillottamaan taitojasi! Kouluttajana toimii mm. kiitetyn TEDx-puheen pitänyt valovoimainen esiintymisvalmentaja Ira Virtanen.

Kenelle Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennus on tarkoitettu?

Kaikki meistä osaavat lukea PowerPointeista, mutta sinussa itsessäsi piilee peittoamaton havainnollistamisväline. Jos haluat esiintymistesi ja puheittesi olevan muuta kuin perinteisiä kalvosulkeisia, on tämä koulutus sinua varten! Koulutuksesta on hyötyä kaikkien alojen asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä innostavina ja vaikuttavina esiintyjinä, herättää yleisönsä ja saada ihmisissä muutosta aikaan.

Aika ja paikka

Osallistu elokuussa kahteen inspiroivaan aamupäivään (3 + 3 tuntia) motivoituneessa pienryhmässä osaavan ja kokeneen esiintymisvalmentajan ohjauksessa:

 • ti 21.8.2018 klo 9–12, Helsinki
 • ke 22.8.2018 klo 9–12, Helsinki

(Aamukahvit tarjolla molempina aamuina klo 8.30 alkaen)

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksen hyödyt

 • Saat runsaasti hyödyllistä tietoa sekä käytännönläheisiä vinkkejä esiintymiseen mm. TEDx-puheen pitäneeltä kokeneelta esiintymisvalmentajalta.
 • Opit, miten innostaa ja vaikuttaa yleisöön sekä saada ihmisissä muutosta aikaan.
 • Pääset itse harjoittelemaan ja työstämään jotain jo pitämääsi tai tulossa olevaa esitelmääsi tai puhettasi entistä vaikuttavammaksi ja vuorovaikutteisemmaksi.
 • Saat henkilökohtaista ja kohdennettua palautetta esitelmästäsi tai puheestasi sekä konkreettisia ideoita ja työkaluja esiintymisesi edelleen kehittämiseen.
 • Pääset oppimaan ja antamaan palautetta muiden ryhmäläisten esitelmistä ja puheista.
 • Opit analysoimaan omia ja muiden puheita niin, että pystyt myös jatkossa kehittymään havaitsemalla ja harjoittelemalla.

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksen sisällöt

Esiintymisvalmennus jakaantuu kahteen aamupäivään sekä ennakkotehtävään:

 • Ennen koulutusta valitset ja valmistelet esitelmän tai puheen, johon haluat koulutuksessa työstötukea. Saat tähän tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.
 • Ensimmäisenä koulutuspäivänä saat rautaisannoksen tietoa ja rahanarvoisia vinkkejä esiintymiseen. Lisäksi pidät oman esitelmäsi tai puheesi ensimmäisen kerran ja saat siitä palautetta.
 • Ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen pääset heti hyödyntämään päivän oppeja ja viimeistelemään oman esitelmäsi tai puheesi saamiesi ohjeiden ja palautteen perusteella.
 • Toisena koulutuspäivänä pidät oman esitelmäsi tai puheesi uudelleen ja saat sekä annat palautetta muiden esitelmistä.

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksessa käsiteltäviä teemoja ovat mm. 1) toimivat esityksen rakenneratkaisut, 2) innostava vuorovaikutus puhujan ja yleisön välillä, 3) varmuuden vahvistaminen esiintyä persoonallisena itsenäsi sekä 4) sanattoman viestinnän valjastaminen mieleenpainuvaksi havainnollistamiskeinoksi.

Koulutuksessa keskitytään nk. ”yhden idean esittämisen periaatteeseen” sekä rakenteen, sanattoman viestinnän ja vuorovaikutuksen voimaan havainnollistajana ja vaikutuskeinona. Jotta palaute ja oppiminen kohdistuisivat puhujaan itseensä havainnollistajana, esim. PowerPointteja et tähän koulutukseen tarvitse. Sinä puhujana riität.

Valmentaja

Ira Virtanen, FT, tutkija, viestintäkouluttaja, lausuntataitelija ja TEDxTalk-puhuja
Ira Virtanen on erikoistunut palkitsevien vuorovaikutussuhteiden viestintään. Hänellä on erittäin kattavasti kansainvälistä kokemusta ja näkemystä esiintymiseen: sen lisäksi, että Ira on itse suosittu puhuja, hän on opettanut eri yliopistoissa ja kouluttanut useissa valtion organisaatioissa, kolmannen sektorin järjestöissä ja yhdistyksissä. Hän on myös antanut yksityisvalmennusta yritysjohtajille viestinnässä ja äänenkäytössä. Ira on opiskellut Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa, jossa hän on myös työskennellyt tutkijana. Iran puheviestinnän väitöskirja voitti parhaan väitöskirjan palkinnon Tampereen yliopistossa (2015). Ira on myös Suomen Lausujain Liiton hyväksymä lausuntataiteilija. Katso hänen kiitetty TEDxTalkinsa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=xhL0Gu4bp8M

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksen hinta

Koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit ja aamukahvit.

Nosta itsesi esiintyjien tähtikaartiin ja varmista paikkasi valmennuksessa!

 

Lisätietoa Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksesta:

Anne Laajalahti
Tuoteryhmäpäällikkö, FT
050 505 8474
anne.laajalahti@infor.fi

 

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Kysy lisää

Anne Laajalahti
Johanna Ansamaa

Kouluttajat

Ira Virtanen
 • Ira Virtanen
 • FT, tutkija, viestintäkouluttaja, lausuntataitelija ja TEDxTalk-puhuja

Löydät samankaltaisia koulutuksia: