Ammatilliset tutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinto 2024-2025

Lataa esite
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden henkilöstökäytäntöjä? Tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat avainasemassa tehokkaan toiminnan ja pitkän aikavälin menestyksen saavuttamiseksi.  

Hyvä henkilöstöosaaminen auttaa yrityksiä houkuttelemaan ja pitämään parhaat työntekijät, parantamaan työntekijöiden motivaatiota ja tuottavuutta sekä luomaan positiivisen työilmapiirin. Tehokkaalla henkilöstön kehittämisellä on mahdollista saavuttaa merkittävä kilpailukyvyn parantuminen. Koulutus antaa sinulle valmiudet viralliseen liiketoiminnan erikoisammattitutkintoon, jonka edellyttämän osaamisen osoitat oman työsi ja organisaatiosi lähtökohdista.

Koulutus on mahdollista suorittaa edullisena oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijamaksu määräytyy koulutuksen järjestäjän käytännön mukaan. Opiskelijamaksu OSAO:n oppisopimuksella on 450 €. MIF auttaa oppisopimusten haussa.

Hakuaika päättyy 2.4.2024.

Valitse koulutus

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.