Vaikuttava viestintä

Uuden ajan esiintymistaidot

Omat esiintymistaidot kannattaa päivittää tilanteeseen, jossa moni esiintymistilanne järjestetään jatkossakin etänä tai hybridinä. Tule vuorovaikutteiseen pienryhmäkoulutukseen varmistamaan, että sinulla on tiedot ja taidot hallussa, jotta voit erottautua muista esiintyjistä eduksesi kaikissa esiintymistilanteissa!

Koulutuksemme on sekoitus perinteisiä esiintymistaitoja, joihin lisämaustetta antaa osallistavien menetelmien taito.

Toteutamme koulutuksen lähivalmennuksena (elleivät viranomaismääräykset vaadi muuta).

Uuden ajan esiintymistaidot

Oletko sinäkin kuullut toteamuksen, että paluuta ”vanhan” kaltaiseen työelämään ei ole. Lisääntyneet etätyöt ovat tulleet jäädäkseen, ja niiden myötä esiintymis- ja vuorovaikutustilanteet etäyhteyksin jatkuvat.

Uuden ajan esiintymistaidot pitävät sisällään myös lisääntyneen vuorovaikutuksen yleisön kanssa. Parhain esiintyjä ottaa myös (etä)osaanottajat huomioon.

Miten siis tempaat yleisön mukaasi, oli se sitten silmiesi edessä tai verkon uumenissa? Tai samanaikaisesti molemmissa, hybridinä. Hyvän esiintymisen taustalla vaikuttavat huolellinen valmistautuminen, kohdeyleisön huomioiminen sisällön suunnittelussa sekä osallistavien menetelmien soveltaminen.

Tule koulutukseemme, niin opit uutta tai vahvistat nykyisiä taitojasi. Kouluttajana toimii innostava ja monipuolinen esiintymisviestinnän superammattilainen Simo Routarinne.

Kenelle Uuden ajan esiintymistaidot -esiintymiskoulutus on tarkoitettu?

Esiintymistaitojen arvostus on noussut koronan myötä. Esiintyjän tärkein tehtävä on saada aikaan oma viesti perille, mutta etätöiden lisääntyessä moni on huomannut, että virtuaalisten välineiden kautta viesti laimenee.

Koulutus sopii asiantuntijoille, esihenkilöille ja muille vaikuttamistyötä tekeville. Sinulle, joka

 • esiinnyt eri tilanteissa niin läsnä, verkossa kuin hybridinä.
 • haluat kehittyä innostavana ja vakuuttavana esiintyjänä.
 • haaveilet pääseväsi yhden askeleen pidemmälle perinteisistä kalvosulkeisista.
 • tavoittelet esiintymiselläsi vaikuttavuutta.
 • haluat saada ihmiset toimimaan.

Koulutus toteutetaan luottamuksellisessa pienryhmässä ja sen lopullinen sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Koulutus pidetään Helsingissä Töölönlahden koulutuskampuksella osoitteessa Mannerheimintie 15. Tarvittaessa koulutus järjestetään etäyhteyksin.

Uuden ajan esiintymistaidot -esiintymiskoulutuksen sisällöt

 • Hyvän esiintymisen peruselementit esiintymisjännityksen taklaamisesta hyvään valmistautumiseen ja kohdeyleisön huomioimiseen.
 • Mistä syntyy vuorovaikutteinen esiintymistyyli?
 • Miten osallistat kuulijoitasi ja estät heidän ajatuksiaan karkaamasta omille teilleen?
 • Eri esiintymisen foorumit: f2f, verkko vai hybridi: mikä muuttuu?
 • Ennakkotehtävänä valmistelet esityksen, jota haluat koulutuksessa kehittää. Saat tähän tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.
 • Koulutuksessa pidät oman esityksesi ja saat näkökulmia sen kehittämiseen.

Hyödyt ja tavoitteet

 • Saat runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä esityksen sisällön rakentamiseen, esiintymistekniikoihin, sisällön elävöittämiseen ja osallistamisen menetelmiin.
 • Ymmärrät, mitkä ovat tärkeimmät huomioitavat asiat silloin, kun esiintyminen on livenä, vain verkossa tai hybridimuotoinen.
 • Opit, miten innostaa ja vaikuttaa yleisöön, osallistaa heitä esiintymisesi aikana sekä saada ihmisissä muutosta aikaan.
 • Saat vinkkejä siihen, miten voit pitää tilanteen hallinnassasi myös yllättävissä tilanteissa.
 • Tunnistat esiintymisen ”do’s and dont's” ja nappaat toimivimmat omaan työkalupakkiisi.
 • Pääset itse harjoittelemaan tulossa olevaa esiintymistilannetta tai työstämään jotain jo pitämääsi tilannetta entistä vakuuttavammaksi.
 • Saat henkilökohtaista palautetta esityksestäsi sekä konkreettisia ideoita ja työkaluja esiintymisesi edelleen kehittämiseen.
 • Vahvistat omaa osaamistasi oppimalla myös muilta ryhmäsi jäseniltä.

Tartu esiintyjänä kiinni tähän aikaan ja varmista paikkasi valmennuksessa!

Eikö päivä sovi kalenteriisi? Etsitkö esiintymiskoulutusta omalle työyhteisöllesi? Tutustu yrityksille ja yhteisöille räätälöitäviin esiintymisvalmennuksiimme!

Hinta 790 € (+ alv 24%)

Koulutuksen järjestää Infor. Koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit sekä lounaan ja taukotarjoilut Helsingin lähipäivissä.

Kysy ryhmähintaa useammalle osallistujalle samasta organisaatiosta!
Koulutuskortilla maksettaessa: 1 koulutuskorttipäivä.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Vinkkejä esiintymiseen – Lataa esiintyjän opas ja kehity paremmaksi! [Lataa ohje]

Vaikuttava viestintä Asiantuntevan vaikutelman antaminen on helpointa silloin, kun tietää asiastaan. Pelkkä asiantuntemus ei kuitenkaan riitä. Meille kaikille lienee tuttu tilanne, jossa asiantuntijalla on paljon tietoa ja ...

Webinaaritallenne: ”Voiko vaikutelmia hallita ja karismaa kasvattaa? Näkökulmia kohti vakuuttavaa esiintymistä”

Vaikuttava viestintä Katso 24.4.2019 webinaarimme tallenne: Jos haluat kuulla lisää Ira Virtasta, ilmoittaudu Inforin esiintymisvalmennuksiin. Voit halutessasi jättää meille yhteydenottopyynnön täällä.

Onnittelupuheesta tulosjulkistukseen – esiintymisen konteksteilla on väliä!

Vaikuttava viestintä Harva mieleenpainuva puhe (tai blogikirjoitus) alkaa sanoilla ”jo muinaiset kreikkalaiset”. Kuitenkin jo muinaiset kreikkalaiset tiedostivat puheen voiman, hioivat esiintymistään ja kehittivät teorioita vaikuttavasta puhumisesta. Puhetaito ...